Libnet.ro
UNICEF

19:16

Tablou vandut cu 3 milioane de euro. Cine e romanul care a dat lovitura

Playtech Playtech,
Tablou vandut cu 3 milioane de euro. Cine e romanul care a dat lovitura

Casa de licitatii Christies din Londra a reusit sa vanda un tablou cu suma de 3 milioane de euro. Opera apartine unui pictor roman, unul dintre cei mai de succes artisti romani din ultimii ani. Lucrarea semnata de Adrian Ghenie, intitulata The Collector 4, a fost vanduta miercuri seara, la casa de licitatii Christies din [] . continuă pe Playtech

Cine este romanul care a facut primul metru de autostrada din Moldova. Ce ii indeamna pe romani

Stefan Mandachi are 33 de ani, este necasatorit, este avocat si antreprenor. Se recomanda drept taran de la Sfantu Ilie, satul din comuna Scheia a judetului Suceava. Acolo a copilarit si acolo locuieste si acum. La sfarsitul anului trecut, in companiile sale lucrau 850 angajati iar cifra de afaceri era estimata la 27,6 milioane euro.

VIDEO De ce a prezentat Bugatti o masina de 11 milioane euro si cum arata extravagantul model

Bugatti, parte a grupului Volkswagen, a prezentat la Salonul Auto de la Geneva ceea ce numeste cea mai scumpa masina de serie de pana acum, modelul La Voiture Noire care costa 11 milioane euro fara taxe. Bugatti, celebra pentru modelele Veyron si Chiron ce pot atinge 400 km/h, nu se bazeaza pe volume mari de vanzari. Spre exemplu, compania a avut in 2018 cel mai bun an de vanzari in Europa, cu 22 de masini livrate, depasind recordul stabilit in 2009: 17 masini.

PENTRU CONSTRUCTIA UNEI SECTIUNI DIN DRUMUL EXPRES M8: Ungaria primeste 203,5 milioane euro de la UE

Fondul de Coeziune a anuntat astazi ca va investi 218,5 milioane de euro in doua proiecte din Ungaria, 203,5 milioane euro pentru a finanta constructia unei sectiuni din drumul expres M8.

First Bank investeste 7,5 milioane euro in tehnologie

First Bank investeste 7,5 milioane euro in tehnologie, a anuntat, ieri, institutia de credit, printr-un comunicat, mentionand ca banca se concentreaza pe crestere, in acest an.

Terenurile MOPAF, la vanzare pentru 6 milioane de euro. Lichidatorul firmelor care detin o suprafata importanta a facut o oferta Primariei Focsani

Suprafata de teren apartine unor firme din Bucuresti aflate in faliment si care au datorii importante la bugetul local.

15,3 MILIOANE EURO Asseco si-a majorat profitul cu 18% in 2018

Profitul net al Grupului Asseco South Eastern Europe Asseco SEE) s-a majorat, anul trecut, cu 18% fata de 2017, ajungand la 15,3 milioane de euro, a anuntat compania, ieri, printr-un comunicat de presa. Grupul Asseco South Eastern Europe a inregistrat, in trimestrul patru din 2018 si la sfarsit de an, cresteri de 36%, respectiv 17% in veniturile din vanzari, in comparatie cu aceleasi perioade din 2017, generand venituri din vanzari de 51,6 milioane de euro in trimestrul al patrulea si de 157 milioane de euro la sfarsitul lui 2018, se mai precizeaza in document.

Florile de 8 Martie ii costa pe romani peste 20 milioane Euro - studiu

Afacerile cu flori inregistreaza, in aceste zile, cele mai ridicate vanzari. Un calcul simplu arata ca florile oferite doamnelor si domnisoarelor de 8 Martie costa peste 20 milioane de euro, daca luam in calcul ca macar o treime dintre acestea primesc un buchet care costa, in medie, 30 de lei, arata o analiza Frames. Cum au evoluat in ultimii ani afacerile firmelor care vand flori.

Donna Medical Center investeste 2,4 milioane euro intr-o noua locatie in zona Pipera

Donna Medical Center, infiintata in urma cu 7 ani de dr. Elena Claudia Teodorescu, se extinde cu o noua locatie in zona Pipera-Barbu Vacarescu. Investitia totala in clinica Donna din Pipera se ridica la 2,4 milioane de euro, din care aproximativ 1,8.

Ce spune ministrul Transporturilor despre romanul care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, a afirmat, joi, ca il intelege pe Stefan Mandachi, suceveanul care a construit simbolic primul metru de autostrada din Moldova, si chiar declara ca il motieaza,.

BEI imprumuta Societatea Regionala de Apa Alba cu 12 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda un imprumut de 12 milioane de euro, in completarea fondurilor alocate prin politica de coeziune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )