Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anul care ne-a lasat masca. Topul celor mai amuzante cautari pe eMAG: Bebelusi cu piele de om cu haine

Adevărul Adevărul,
Anul care ne-a lasat masca. Topul celor mai amuzante cautari pe eMAG: Bebelusi cu piele de om cu haine

In anul in care sanatatea a fost in centrul preocuparilor, cel mai cautat cuvant pe eMAG a fost masca, insa utilizatorii au cautat si informatii de tot felul, de la teste pentru detectarea prostiei la numarul de telefon al presedintelui Iohannis. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cati bani au castigat in 2020 Adelina Pestritu, Cristina Ich si Anda Adam. Topul celor mai bine platiti influenceri din Romania

Pandemia de coronavirus a afectat mii de afaceri ale romanilor. incepand cu domeniul HoReCa, poate cel mai afectat dintre toate, aviatia comerciala, turism si terminand cu industria de spectacole si evenimente. in ultima categorie intra si foarte multi artisti cantareti, actori si nu numai de la noi, care s-au vazut nevoiti sa se .

Topul celor mai banoase meserii din acest an, cu cresteri de peste 1.000 de lei fata de 2019

In ciuda pandemiei, care a lovit majoritatea ramurilor economice, exista o serie de domenii in care angajatii au castigat mult mai bine decat in anii trecuti, chiar si cu 1. 000 de lei in plus fata de anul 2019.

Bucurestiul revine pe prima pozitie in topul noilor infectari. Topul celor mai afectate judete

Capitala a revenit pe prima pozitie a topului zonelor cu unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi 181 potrivit raportului GCS de duminica), dupa ce sambata fusese depasit doar de judetul Ilfov. Pe locul 2 este judetul Cluj cu 169 de cazuri noi), iar pe locul 3 se afla judetus Galati 143 noi imbolnaviri COVID-19).

Topul celor mai admirati barbati si a celor mai admirate femeie din SUA

Presedintele american in exercitiu Donald Trump si fosta Prima Doamna Michelle Obama sunt cel mai admirat barbat si cea mai admirata femeie din Statele Unite ale Americii in 2020, conform studiului anual realizat de Gallup.

Patru romani, in topul celor mai buni fotografi din lume. Cea mai buna clasare - FotoDumbrava, locul 5

Cuplul de fotografi FOTODumbrava, din Targoviste, a obtinut un cadou nesperat, la sfarsitul unui an extrem de dificil. Au fost clasati pe locul 5 intre cei mai buni fotografi din lume, acordat de International Society of Professional Wedding Photographers ISPWP).

FCSB, singura echipa in topul UEFA al celor mai bune echipe din istoria Champions League

UEFA a intocmit la final de 2020 o ierarhie a celor mai bune echipe din toata istoria Champions League, competitie care a preluat din mers statistica Cupei Campionilor Europeni.

Secretul celor mai sanatoase icre. Nu trebuie sa faci aceasta greseala extrem de comuna

Macar odata in viata fiecare dintre noi a mancat icre, sau caviar, cum i se mai spune. Stim cu totii cat de delicioase sunt icrele. Dar sitati ca au si beneficii pentru sanatatea noastra ? Nutritionistii ne recomanda sa mancam icre, nu exagerat, si ne invata cum sa pregatim cele mai sanatoase icre. Icrele, un .

2020 inchide un deceniu de caldura exceptionala Si 2021 ar putea intra in seria celor mai fierbinti ani

Anul 2020 inchide un deceniu de caldura exceptionala, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), care citeaza date ale Organizatiei Meteorologice Mondiale. 2020 este unul dintre cei mai calzi trei ani si poate chiar rivaliza cu 2016 cel mai cald an inregistrat pana in prezent). Cei sase ani cei mai calzi inregistrati au fost 2015-2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )