Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Playtech Playtech,
Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Printre bunurile primite anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, se afla si o replica a sabiei lui Stefan Cel Mare, o busola si un serviciu pentru ceai de jad. Aceste au fost primite cu titlul gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020 8. 769,83 de lei 1. 801 euro) . continuă pe Playtech

Procurorul general anunta ca e posibil sa termine azi referatul de sesizare a presedintelui Iohannis in dosarul in care este implicat Costel Alexe

Procurorul general Gabriela Scutea a declarat azi ca este posibil ca incepand din aceasta zi sa fie finalizat referatul de sesizare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru al Mediului Costel Alexe, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis a primit, in anul 2020, cadouri de peste 8.000 de lei

Presedintele Klaus Iohannis a primit anul trecut bunuri primite, cu titlu gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol in valoare de 8. 769 lei, conform site-ului Administratiei Prezidentiale.

KLAUS IOHANNIS A DECIS: Costel Alexe, urmarit penal de DNA

Presedintele Klaus Iohannis a dat unda verde cererii Parchetului General pentru demararea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, care in prezent este presedinte al Consiliului Judetean Iasi.

Care este motivul pentru care nici Klaus Iohannis si niciun alt oficial nu s-au vaccinat anti-Covid-19. Adevarul a iesit la lumina

In multe tari din lume, campania de vaccinare a fost inceputa cu cei mai importanti oameni din stat, acestia dand propriul exemplu pentru a incuraja vaccinarea anti-Covid-19. Daca in SUA, presedintele ales, Joe Biden, a facut din acest moment istoric un eveniment public, asemeni altor state, in Romania, nu a existat un asemenea exemplu pentru .

Cristoiu: Klaus Iohannis a chemat USR PLUS la Cotroceni pentru a arata ca acest partid ii spala picioarele cu limba

Care este semnificatia reala a faptului ca presedintele Klaus Iohannis i-a convocat, neconstitutional, la Cotroceni, doar pe premier si pe ministrii USR PLUS?.

PSD: Florin Citu si Klaus Iohannis sunt printre putinii decidenti occidentali care n-au avut pana acum vreo reactie privind evenimentele din SUA

Social-democratii au transmis ca premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis sunt singurii demnitari si printre putinii decidenti occidentali care nu au avut pana acum o reactie privind evenimentele din Statele Unite.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul si cu titularii ministerelor detinute de PNL

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri cu premierul si cu titularii ministerelor detinute de PNL , dupa ce cu o zi in urma s-a intalnit cu ministrii USR - PLUS.

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu premierul Florin Citu si ministrii PNL

Presedintele Klaus Iohannis va avea vineri, de la ora 12. 00, o discutie la Palatul Cotroceni cu premierul Florin Citu si cu ministrii PNL ai Cabinetului. Acum doua zile, seful statului a discutat cu toti.

Premierul si ministrii liberali, discutii cu Klaus Iohannis, de la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, vineri, de la ora 12. 00, cu premierul Florin Citu si cu ministrii liberali, dupa ce cu o zi in urma au fost convocati la Cotroceni ministrii USR-PLUS.

Presedintele Klaus Iohannis se implica in guvernare. Ce le-a cerut astazi ministrilor USR

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire cu premierul Florin Citu, vicepremierul Dan Barna si cei sase ministri USR-PLUS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )