Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Playtech Playtech,
Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a dezvaluit cate case are: Nu sunt sase

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu are nicio problema nici in civil, nici in penal in ceea ce priveste casele sale.

Raspunsul dat de Viorica Dancila cand a fost intrebata de unde a avut bani pentru patru case

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a explicat joi intr-o conferintade presa de unde are cele patru case care figureazain declaratia sa de avere. Totul se poate.

Viorica Dancila, intrebata de unde a avut bani pentru cele patru case: Ghinion, eu n-am facut meditatii pentru sase case

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a fost intrebata joi seara de unde a avut bani pentru cele sase case care apar in declaratia de avere a acesteia, in contextul in care social-democratii l-au atacat de mai multe ori pe Klaus Iohannis pe motiv ca ar detine sase case.

Viorica Dancila da explicatii despre cele patru case pe care le detine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca poate justifica toate cele patru case pe care le detine, spunand ca una a inceput sa o construiasca inca din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casa mostenita de la mama sa si o alta a socrilor, o casa de tara. Poate am avut ghinion sa nu am sase case care sa le iau din meditatii. Eu tot ceea ce am facut am facut prin munca mea si a sotului meu, sustine Dancila.

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

Bogdan Chirieac, despre cum poate Viorica Dancila rasturna rezultatul in turul doi

Bogdan Chirieac sustine ca Viorica Dancila are sansa de a rasturna rezultatele votului din primul tur de scrutin de la alegerile prezidentiale. Are o sansa, toata lumea are o sansa. Nu.

Viorica Dancila, despre dosarul 10 august: Eram in concediu. N-am ce sa le spun anchetatorilor

Fostul premier Viorica Dancila a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca era in concediu in timpul evenimentelor din 10 august, ca nu are ce sa-si reproseze si ca nu are ce sa le comunice anchetatorilor.

Ce probleme are Gigi Becali dupa ce a JIGNIT-O pe Viorica Dancila: Nu este la prima abatere! Oamenii confunda religia cu prostia

Gigi Becali are din nou probleme. De aceasta data, dupa ce a jignit-o pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD. Patronul FCSB ar puta fi convocat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa.

PSD, sedinta de urgenta dupa scandalul CEx. Viorica Dancila a convocat liderii filialelor judetene

Presedintele PSD, Viorica Dancila, are miercuri, incepand cu ora 17,00, o videoconferinta cu presedintii organizatiilor partidului pe tema turului al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )