Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cea mai buna ciorba de perisoare. Reteta e atat de simpla si e favorita lui Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Cea mai buna ciorba de perisoare. Reteta e atat de simpla si e favorita lui Klaus Iohannis

Vrei sa stii care este secretul unei ciorbe de perisoare spectaculoase? Iata ce trebuie sa faci pas cu pas si care este ingredientul secret! Reteta este favorita presedintelui Romaniei. Reteta pentru ciorba de perisoare Ciorba de perisoare actrita cu bors este una dintre cele mai bune, mai ales ca are ingredientele preferate ale fiecaruia. Orice . continuă pe Playtech

Cea mai buna veste de astazi vine din Germania. Ce se asteapta nemtii sa se intample cat mai curand

Guvernul german a prognozat ca economia isi va reveni repede de pe urma socului creat de pandemia de coronavirus, sustine ministrul Economiei, Peter Altmaier. Acesta a mai adaugat ca nu se asteapta ca autoritatile sa introduca o noua runda de masuri de izolare ca in lunile precedente, martie si aprilie, transmite Reuters. Vesti bune din .

Cea mai buna veste a zilei. Romania este prima in Europa la acest capitol

Ultimele cifre despre starea economiei aduc si vesti bune pentru Romania. Cu siguranta puteai sa prevezi asa ceva, pe baza datelor despre cum se dezvolta acest sector economic. Acum e.

Cea mai delicioasa prajitura cu iaurt. Reteta este foarte simpla

Datorita cremozitatii, iaurtul este folosit adesea si in retetele multor prajituri, ba chiar este ingredientul de baza, care da o savuare speciala si lasa aluatul fluid, pentru ca, in final, desertul sa se topeasca in gura. Reteta prajitura cu iaurt Ingrediente 1 litru de iaurt 8 oua 350 grame zahar tos esenta de vanilie 150 .

VIDEO Cum pui varza murata la borcan, pentru la iarna. Cea mai simpla reteta

A venit toamna, iar gospodinele adevarate nu isi mai vad capul de treaba. Fie ca pun castraveti in otet sau pregatesc gemuri si dulceturi, acestea se pregatesc intens pentru sezonul rece. Aceasta reteta trebuie sa o salvezi in caiet: asa pui varza murata la borcan! Reteta varza murata la borcan Gospodinele sunt in toiul pregatirilor .

Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta. Cum prepari acest fel culinar delicios

Placinta ciobanului este una dintre cele mai simple si mai gustoase retete de placinta. Aceasta placinta este, de altfel, mandria poporului englez, in orginal fiind denumita Shepherd`s Pie, care, in traducere, inseamna Placinta Ciobanului. Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta Placina ciobanului este simplu de facut in casa, este satioasa, dar si potrivita pentru perioadele .

VIDEO Ce au aratat simularile unor cercetatori privind eficienta vizierelor si a mastilor medicale. Care sunt mastile care ofera cea mai buna protectie

Vizierele si mastile cu valve nu blocheaza eficient aerosolii, potrivit unei simulari vizuale a cercetatorilor in inginerie mecanica ai Universitatii Florida Atlantic.

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1. Este o fosta Miss

Adam Nemec vine la Bucuresti dupa ce a semnat cu Dinamo. Atacantul slovac va fi insotit si de superba sa sotie, Zuzana Nemec, ex-Kollorova, fosta Miss Univers Slovacia 2016. Zuzana, cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1 Odata cu revenirea lui Cosmin Contra, s-au reintors si transferurile surprinzatoare la Dinamo. Adam Nemec a .

E prapad in Bucuresti. Cea mai neagra zi in Capitala, dupa izbucnirea pandemiei

Zi neagra pentru bucuresteni! Explozie de infectari cu coronavirus in Capitala! Care sunt datele pentru azi, 5 septembrie, indicate de catre Grupul de Comunicare Strategica? Explozie de infectari in Bucuresti! Ultimele date oferite de catre Grupul de Comunicare Strategica arata faptul ca in Capitala situatia este mai neagra decat a fost vreodata de la izbucnirea .

Cea mai rara Dacia din istorie. Cat de putine masini a facut producatorul din Pitesti

Brandul Dacia este unbun national,daca e sa luam in calcul popularitatea si numarul mare de automobile ce circulau pe drumurile patriei, in vremea regimului de trista amintire. Ambitia lui Nicolae Ceausescu de a avea o masina romaneasca a devenit realitate in anii 60, Cea mai rara Dacia din istorie in 1966 a fost semnat un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )