Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre purtatul mastii de protectie

Playtech Playtech,
Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre purtatul mastii de protectie

Din 15 mai, toata lumea va trebui sa poarte masca de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Anuntul facut de Klaus Iohannis n-a multumit pe toata. continuă pe Playtech

Ce faci daca ti s-a anulat vacanta? Numarul de telefon la care trebuie sa suni ca sa afli

Una dintre cele mai mari probleme, pentru o parte dintre cetateni, e ca vacantele le-au fost anulate. Ca sa afli informatii despre ce poti face, Ministerul Economiei a venit cu o.

Ludovi Orban raspunde celor mai importante intrebari la Antena 3

Ludovic Orban va fi fata in fata cu Sabina Iosub, vineri seara de la ora 19:00. Premierul va raspunde, la Antena 3, celor mai importante intrebari cu privire la problemele actuale.

Ludovic Orban raspunde celor mai importante intrebari la Antena 3

Ludovic Orban va fi fata in fata cu Sabina Iosub, vineri seara de la ora 19:00. Premierul va raspunde, la Antena 3, celor mai importante intrebari cu privire la problemele actuale.

Exclusiv De la inceputul lunii martie s-au cumparat prin achizitie directa echipamente de protectie in valoare de aproape 130 milioane lei Cu cat au vandut mastile firmele care au avut cele mai mari contracte

De la inceputul lunii martie s-au achizitionat echipamente medicale de protectie si consumabile medicale, in principal masti de protectie, viziere, combinezoane si botosi, in valoare de aproape 130 milioane lei, toate prin achizitie directa. HotNews. ro a cautat in sistemul electronic de achizitii publice cele mai mari contracte incheiate prin aceasta procedura, pentru a afla cu cat s-au vandut mastile simple, cu 3 pliuri, si mastile FFP2, necesare personalului medical din prima linie.

Top 10 cele mai bine cotate seriale TV, conform voturilor publicului

Platforma IMDB prezinta nu doar un top al filmelor, ci si al serialelor de televiziune care au primit cele mai bune note din partea spectatorilor. Va prezentam topul primelor zece.

Ladislau Boloni: Sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul

Antrenorul roman Ladislau Boloni, cel care o antreneaza pe Royal Antwerp, cea mai veche echipa din B.

Ce sunt creditele acordate de IFN-uri si care sunt avantajele pe care le ofera?

Creditul este unul dintre cele mai importante instrumente ale societatii in care traim.

Cele mai bogate gustari in fibre. Ce cantitati trebuie consumate pentru o sanatate de fier

Alimentele bogate in fibre sunt excelente pentru organism si ne ajuta sa tinem foamea departe pentru mai mult timp. Sunt substante de balast nedigerabile care pot sa-si indeplineasca rolul important in interiorul tractului digestiv tocmai pentru ca organismul nu le poate digera.

Profesorul Streinu-Cercel: Acestea sunt cele mai bune tratamente pentru coronavirus

Dr. Adrian Streinu-Cercel a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tramtamentele administrate de medicii romani pacientilor infectati cu coronavirus. De asemenea, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala a vorbit despre stransa colaborare cu medicii din punctele-cheie ale globului in lupta cu COVID-19.

Mediul privat trebuie sa se asigure ca dupa 15 mai oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii

Mediul privat trebuie sa se asigure ca, dupa 15 mai, oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii, pentru ca in piata sa nu existe speculatii ale pretului, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )