Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine a participat la sedinta CSAT si ce s-a discutat acolo. Anuntul lui Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Cine a participat la sedinta CSAT si ce s-a discutat acolo. Anuntul lui Klaus Iohannis

Dupa aproape doua ore de discutii, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a luat sfarsit. in cadrul sedintei, care a avut loc, marti, la Palatul Cotroceni, s-a discutat despre cazul Caracal, iar la intalnire printre cei care au luat parte se regasesc presedintele tarii, Klaus Iohannis, premierul tarii, Viorica Dancila, dar si fostul . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, dupa sedinta CSAT: Romania nu este tara violatorilor. Avem datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati

Viorica Dancila a facut, la sediul MAI, primele declaratii dupa sedinta CSAT de marti. Premierul sustine ca Guvernul are datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati. Ma voi implica personal in efici.

Bogdan Chirieac, despre discursul lui Iohannis dupa sedinta CSAT: Are exact aceeasi obsesie

Bogdan Chirieac a atras atentia asupra declaratiei presedintelui Klaus Iohannis, facute dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal. Analistul politic a atras atentia asupra aluziei facute de.

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Coruptia distruge statul

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Este obligatorie eliminarea din sistem a angajatilor care nu isi fac treaba

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele.

Sedinta CSAT ce viza crimele din Caracal s-a incheiat. Ministrul demisionar Moga a participat

UPDATESedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat, marti, la Palatul Cotroceni dupa aproape doua ore de discutii. La sedinta au participat presedintele Klaus Iohannis, p.

Cazul Caracal, discutat astazi in sedinta CSAT

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni, marti, in sedinta, discutiile urmand sa vizeze si cazul de la Caracal. Presedintele Klaus Iohannis a precizat la finalul sapt?.

Marti va avea loc sedinta CSAT. Unul dintre subiecte, tragedia de la Caracal. Ce alte teme se vor mai discuta

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni, marti, in sedinta, printre subiectele de discutie numarandu-se si tragedia de la Caracal. Sedinta a fost anuntata la finalul saptamanii.

Sedinta CSAT s-a incheiat

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat, marti, la Palatul Cotroceni dupa .

A inceput sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care se va discuta despre cazul de la Caracal, a inceput in urma cu cateva momente la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )