Libnet.ro
UNICEF

07:30

CTP il desfiinteaza pe ministrul Bode. 6 detalii observate de jurnalist

Playtech Playtech,
CTP il desfiinteaza pe ministrul Bode. 6 detalii observate de jurnalist

In cazul accidentului provocat de catre Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, provocat de catre masina SPP cu care circula, a fost declarat curat si nevinovat ca argintul strecurat, de catre premierul Orban. Si presedintele Iohannis a dat vina pe infrastructura din tara noastra, fara a-i reprosa nimic demnitarului. 6 detalii pe care le-a observat jurnalist in . continuă pe Playtech

Ministrul Bode a mintit?! Ce s-a intamplat, de fapt. Vlad Voiculescu a dezvaluit tot

Vlad Voiculescu spune ca soferul SPP nu incalca regulile si nu accelereaza peste viteza legala niciodata. Ce a dezvaluit Vlad Voiculescu. Ce s-a intamplat de fapt. Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu spune ca soferul, angajat SPP este profesionist, militar care nu incalca regulile decat la solicitarea demnitarului si nu foloseste lumina albastra decat cu .

Vlad Voiculescu: Ministrul Bode minte. Niciodata soferul SPP nu accelereaza peste viteza legala fara acceptul demnitarului

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu il acuza pe ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ca minte si da vina pe soferul SPP pentru accidentul de la finalul saptamanii trecute in care a fost implicata masina oficiala cu care se deplasa.

USR cere explicatii publice referitoare la accidentul in care a fost implicat ministrul Bode

USR cere clarificari cu privire la deplasarea in regim de urgenta pe contrasens a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, dupa ce acesta a fost implicat duminica intr-un accident rutier pe DN7, in zona localitatii Draganul, din judetul Arges, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )