Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum i-a convins Ludovic Orban pe oficialii Bulgariei sa o sustina pe Kovesi la Bruxelles. Detalii din culisele negocierilor

Playtech Playtech,
Cum i-a convins Ludovic Orban pe oficialii Bulgariei sa o sustina pe Kovesi la Bruxelles. Detalii din culisele negocierilor

Liberalii sustin ca Bulgaria a decis sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European in urma negocierilor purtate de presedintele Klaus Iohannis si de liderul PNL, Ludovic Orban. Initial, bulgarii s-au pozitionat impotriva numirii lui Kovesi, dar si-au schimbat pozitia dupa vizita lui Orban in tara vecina. Ludovic Orban i-a convins pe . continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN: ii solicitam premierului sa-l demita pe presedintele CNAS

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat premierului Viorica Dancila demiterea de urgenta a presedintelui CNAS, Razvan Vulcanescu, in conditiile in care romanii nu mai pot sa utilizeze cardurile de sanatate de 22 de zile consecutiv, iar sistemul de sanatate nu poate sa furnizeze in conditii normale serviciile de asistenta sanitara. Cred ca si pe doamna Pintea ar trebuit sa o trimita inapoi la Baia Mare dupa declaratiile domniei sale ca nu poate sa ia o decizie legata de demiterea presedintelui de casa de sanatate in conditiile evidente in care sistemul de sanatate este pus in paranteza, a sustinut Orban.

LUDOVIC ORBAN: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban.

LUDOVIC ORBAN: Autostrada Comarnic-Brasov va fi finantata cu bani de la bugetul de stat

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirma, dupa anuntul premierului Viorica Dancila privind construirea autostrazii Comarnic-Brasov din fonduri guvernamentale, ca daca se doreste construirea din bani de la buget trebuie facuta licitatie.

Ludovic Orban: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban.

LUDOVIC ORBAN: Tariceanu sa aiba grija de partiduletul lui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, joi, liderului ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, dupa ce acesta a cerut demisia lui Klaus Iohannis, sa aiba grija de partiduletul lui, afirmand ca Tariceanu ar trebui, mai bine, sa-si ceara singur demisia, daca s-a aflat printre semnatarii proiectului de revizuire a Constitutiei depus de PSD-ALDE.

Ludovic Orban, despre intrarea lui Dan Barna in cursa pentru Cotroceni: Orice roman care este impotriva PSD ii va acorda votul presedintelui Iohannis chiar din primul tur

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca intrarea liderului USR, Dan Barna, in cursa pentru alegerile prezidentiale de la finalul anului nu va afecta sansele lui Klaus Iohannis de a obtine un nou mandat.

Ludovic Orban: Am convocat Consiliul National al PNL in 8 august. L-am invitat pe Klaus Iohannis sa participe. Cine se pregateste sa fie prim-vicepresedinte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, ca a convocat Consiliul National al PNL pentru data de 8 august, iar la aceasta l-a invitat si pe Klaus Iohannis. Cu acest prilej in partid se va da startul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, urmand sa inceapa strangerea de semnaturi, si se va alege un prim-vicepresedinte al formatiunii, care potrivit unor surse politice, ar urma sa fie Rares Bogdan.

Ludovic Orban, atac la Dancila: Tara arde si Vasilica se viseaza presedinte

Ludovic Orban a lansat un atac extrem de taios la adresa premierului Dancila, pe care acuzat-o de preocupari electorale in plina criza a sistemului de sanatate. Liderul PNL cere demiterea presedintelui CNAS, da.

Rares Bogdan s-a impacat cu Ludovic Orban. Europarlamentarul PNL primeste functie in partid

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan va fi propus, la Consiliul National din 8 august, pentru functia de prim-vicepresedinte politic al PNL de catre presedintele partidului, Ludovic Orban, potrivit unor surse.

Ludovic Orban o SOMEAZA pe Dancila sa ii DEMITA urgent pe Sorina Pintea si pe seful CNAS

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa-l demita pe seful CNAS, Razvan Vulcanescu, si pe ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, din cauza blocajului sistemului CNAS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )