Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum votezi la alegerile europarlamentare si la referendum, inclusiv din alt oras sau alta tara

Playtech Playtech,
Cum votezi la alegerile europarlamentare si la referendum, inclusiv din alt oras sau alta tara

Pe 26 mai sunt organizate alegerile europarlamentare si referendumul propus de Klaus Iohannis pe problemele de justitie. Aceste alegeri sunt importante din mai multe puncte de vedere, dar cel mai important, este sa stii cum votezi. Mai multe organizatii au inceput campanii de informare pe marginea alegerilor europarlamentare de pe 26 mai si asupra procesului [] . continuă pe Playtech

Barometru pentru alegerile europarlamentare din 26 mai: cati romani merg la vot

Cu aproximativ doua saptamani inainte de alegerile europarlamentare, Academia Romana a publicat un Barometru de Opinie Publica al Romaniei. Lansarea Barometrului de Opinie Publica a fost organizata luni, 13 mai, in Aula Academiei Romane. Cercetarea releva intentiile de vot ale romanilor la alegerile din 26 mai, dar si cati cetateni au de gand sa se [] .

Alegerile europarlamentare, tinta campaniilor de dezinformare ale Rusiei si ale grupurilor de extrema-dreapta / Se incearca subminarea increderii in Uniunea Europeana si in democratie, spune un fost analist FBI

La mai putin de doua saptamani inainte de alegerile europarlamentare, o constelatie de site-uri si conturi de social media legate de Rusia si grupuri de extrema-dreapta raspandesc dezinformari, incurajand dezbinarea si amplificand neincrederea in partidele de centru care au guvernat timp de decenii, relateaza New York Times.

LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Partidul eurosceptic al lui Nigel Farage va inregistra rezultate peste asteptari

Partidul Brexitului al lui Nigel Farage va inregistra rezultate peste asteptari la alegerile europarlamentare de la sfarsitul lui mai conform mai multor sondaje.

Forumul Democrat al Germanilor le cere membrilor si simpatizantilor sa voteze cu PNL la europarlamentare si da la referendum

Forumul Democrat al Germanilor din Romania FDGR) a anuntat, miercuri, ca sustine PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai si recomanda membrilor si simpatizantilor sai sa raspunda cu DA la cele doua intrebari formulate de presedintele Klaus Iohannis la referendum.

Rusia a atacat alegerile europarlamentare pentru a stimula diviziunile si a ajuta populistii

Cu doua saptamani inaintea alegerilor europarlamentare, au aparut rapoarte de parcurs privind interferenta Rusiei in aceste alegeri.

Italia: Facebook elimina conturile false inainte de alegerile europarlamentare

Facebook a declarat duminica ca a eliminat numeroase conturi false apartinand utilizatorilor italieni sau care raspandeau stiri false inainte de alegerile parlamentare europene care vor avea loc luna aceasta, potrivit Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )