Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dragnea il ameninta din nou pe Iohannis: in coalitie, vom hotari calea de urmat

Playtech Playtech,
Dragnea il ameninta din nou pe Iohannis: in coalitie, vom hotari calea de urmat

Din cauza amanarii remanierii de catre Iohannis, Liviu Dragnea s-a arunncat din nou la cateva declaratii acide la adresa presedintelui tarii. Liviu Dragnea trece printr-o perioada foarte dificila. Pe langa procesele aflate pe rol, a inceput sa fie ironizat de Iohannis care refuza sa-i puna in practica remanierile cu care a venit la inaintare liderul [] . continuă pe Playtech

FARC, Columbia: ,,Nu vom pune din nou mna pe arme

Fostii luptatori de gherila columbieni din FARC nu vor pune din nou mana pe arme, a afirmat luni la Bogota liderul lor, Rodrigo Londono, in pofida zecilor de asasinate a fostilor combatanti si altor lipsuri in acordul de pace semnat in urma cu doi ani, relateaza AFP, conform Agerpres.

Carmen Iohannis socheaza din nou. Cum s-a imbracat la Paris

Carmen Iohannis a atras din nou toate privirile cu tinuta aleasa, insa nici de aceasta data nu se poate spune ca aparitia sa a fost una potrivita evenimentului. Carmen si Klaus Iohannis au raspuns pozitiv i.

Carmen Iohannis, chemata din nou la Parchetul General

Carmen Iohannis a fost chemata din nou la Parchetul General in 10 decembrie, pentru audieri in dosarul privind casele din Sibiu, deschis in urma plangerii formulate de Lumea Justitiei, au declarat pentru HotNews surse judiciare. Sotia presedintelui Klaus Iohannis fusese citata la audieri in 15 noiembrie, insa nu s-a prezentat, motivand ca este in vizita de stat in Marea Britanie.

Kourtney Kardashian este din nou insarcinata?

Familia Kardashian nu inceteaza sa ne surprinda. Acum se zvoneste o noua sarcina: Kourtney Kardashian ar urma sa devina din nou mama. Iata de unde a pornit zvonul.

Lumea sportului e din nou in DOLIU: Un atlet de doar 29 de ani a MURIT SUBIT, in somn! Iubita lui e insarcinata in luna a saptea... (FOTO)

Este din nou doliu in lumea sportului! Atletul belgian Niels Van Doorne, in varsta de doar 29 de ani, a murit subit in somn. Prietena acestuia, Elien Danneels, a fost cea care a chemat salvarea si a incercat.

ANAF scoate din nou la licitatie terenul ICA

ANAF scoate din nou la licitatie terenul care a fost subiect de litigiu in celebrul dosar Telepatia. Asta desi statul roman este obligat, prin lege si prin hotarari ale instantei, sa acorde drept de preemtiu.

Bianca Dragusanu, din nou mireasa! Fotografia a devenit virala

Bianca Dragusanu a dezvaluit cum ar arata in ziua nuntii, in cazul in care s-ar decide sa faca din nou acest pas important in viata sa. A devenit ceva natural sa probez si sa fotografiez astfel de.

Carmen Iohannis, chemata din nou la Parchet

Carmen Iohannis ar putea fi audiata la Parchetul General in dosarul casei obtinute cu acte false peste doua saptamani. Sotia Presedintelui urma sa fie chemata in urma cu o saptamana si jumatate,.

Carmen Iohannis, chemata din nou la Parchet. Va fi audiata pe 10 decembrie

Carmen Iohannis va fi audiata pe 10 decembrie in dosarul casei obtinute cu acte false. Sotia Presedintelui urma sa fie chemata in urma cu o saptamana si jumatate, insa audierea a fost amanata.

Disputa Toader-Lazar, din nou la Curtea de Apel

Curtea de Apel Alba Iulia judeca astazi solicitarea procurorului general Augustin Lazar cu privire la suspendarea procedurii de revocare din functie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )