Libnet.ro
UNICEF

23:16

Florin Citu s-a vaccinat azi. Ce mesaj a transmis poporului roman prin intermediul tricoului sau VIDEO

Playtech Playtech,
Florin Citu s-a vaccinat azi. Ce mesaj a transmis poporului roman prin intermediul tricoului sau VIDEO

Dupa ce ieri, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat anticoronavirus, a venit randul lui Florin Citu, premierul tarii, sa se vaccineze. Florin Citu s-a vaccinat azi Acesta a primit prima doza a vaccinului PfizerBioNTech la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, din Capitala. Astfel, premierul tarii s-a vaccinat si el, la numai . continuă pe Playtech

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID, la Spitalul Militar din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Florin Citu s-avaccinat, azi, 16 ianuarie la Spitalulu Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti. Citu a primit prima doza din serul anti-COVID realizat de Pfizer. Peste 21 de zile,.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat la Spitalul Militar. Ce mesaj a transmis seful Guvernului VIDEO

Premierul Florin Citu s-a vaccinat, sambata dupa-amiaza, la Spitalul Militar Carol Davila. Vineri, si presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat. in zilele urmatoare se vor vaccina si ministrii.

Premierul Florin Citu va fi vaccinat anti-COVID-19 pe 16 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila din Capitala

Premierul Florin Citu va fi vaccinat anti-COVID-19 pe 16 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila din Bucuresti, potrivit unui anunt oficial transmis joi seara de.

Premierul Florin Citu, mesaj de Ziua Culturii: Artistii, scriitorii, profesorii, cercetatorii nostri fac din Romania o tara si mai frumoasa

Premierul Florin Citu a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Culturii, in care afirma ca artistii, scriitorii, profesorii, cercetatorii fac din Romania o tara si mai frumoasa. La 171 de ani.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid

ACTUALIZARE - Citu: Ramanem la obiectivul nostru, 10. 000 de romani vaccinati pana in septembrie --- *ACTUALIZARE - Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID-19. --- Premierul Florin Citu se va vaccina anti-Covid sambata, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila.

Florin Citu, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID: Ma bucur ca am putut sa ma vaccinez. Am facut-o pentru mine si pentru cei din jurul meu (VIDEO)

La iesirea din Spitalulu Militar, premierul Florin Citu a oferit mai multe detalii despre cum a decurs vaccinarea. Premierul a precizat, la finalul primei vaccinari ca va face tot ce tine de el pentru a-i convinge.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID: Ma bucur ca am putut sa ma vaccinez - am facut-o pentru mine, dar si pentru cei din jurul meu

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID, sambata, la Spitalul Militar de Urgenta Carol Davila.

Florin Citu: Legile salarizarii si a pensiilor se modifica! Ce ii asteapta pe romani in 2021

Premierul Florin Citu a pus ochii pe sporurile din sectorul bugetar in incercarea de a strange mai multi bani la buget. Astfel, legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi modificate, astfel incat din bugetul pe 2021 sa fie eliminate unele sporuri si inechitati din sistemul bugetar, a declarat premierul Florin Citu la un post de radio.

FLORIN CITU: Campania de vaccinare merge bine

Premierul Florin Citu a declarat, referitor la campania de vaccinare impotriva COVID, ca merge bine, precizand ca problema finantarii costurilor vaccinarii la nivel local va fi rezolvata, iar un act normativ pregatit de Guvern in acest sens va fi gata vineri, cand este programata o noua sedinta a Executivului.

Legea privind neinstrainarea actiunilor detinute de stat la companiile nationale va fi abrogata. Florin Citu: E vorba de a atrage capital in Romania

Prim-ministrul Florin Citu a precizat, joi, ca Legea privind neinstrainarea actiunilor detinute de stat la companiile nationale va fi abrogata. Florin Citu, despre abrogarea Legiiprivind.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )