Libnet.ro
UNICEF

22:47

George Simion socheaza din nou. Cu ce masca si-a facut aparitia in Parlament. Nimeni nu a mai purtat asa ceva pana acum

Playtech Playtech,
George Simion socheaza din nou. Cu ce masca si-a facut aparitia in Parlament. Nimeni nu a mai purtat asa ceva pana acum

Klaus Iohannis a convocat astazi Parlamentul, iar unii dintre noii alesi au inceput sa-si preia mandatele. Pentru ca acest lucru sa poate fi posibil, mai este nevoie de un singur pas: validarea acestora. Unii dintre liderii partidelor si-au insotit ieri colegii pentru a indeplini toate formalitatile legale in acest sens. Printre acestia s-a remarcat nimeni . continuă pe Playtech

George Simion, avertisment pentru parlamentarii AUR: S-ar putea sa apara tradatori

George Simion, liderul partidului AUR, a lansat un avertisment, intr-un clip video postat pe Facebook, ca printre parlamentarii AUR s-ar putea numara si tradatori. Totul dupa ce unul dintre parlamentarii AUR, respectiv colonelul r) Francisc Toba, a fost eliminat de pe listele AUR ca urmare a acuzatiilor ca ar fi participat la reprimarea sangeroasa a romanilor in timpul Revolutiei din 1989.

George Simion (AUR) a anuntat ca nu va fi validat mandatul de parlamentar al lui Francisc Toba. Din ce motiv a fost respins colonelul

Copresedintele AUR, George Simion, a anuntat sambata, ca nu va fi validat mandatul de parlamentar pentru Francisc Toba, precizand ca aceasta a fost o decizie grea, care ar putea afecta partidul, dar ca a considerat ca este mai important sa fie corecti si cinstiti.

Ianis Hagi a dat lovitura in seara asta. Soarta ii surade, din nou: A redus la tacere toti haterii!

Soarele se pare ca nu vrea sa plece din calea lui Ianis Hagi. Celebrul sportiv a dat din nou lovitura. Romanul a fost din nou in centrul atentiei. Cum a reusti sa fure tanarul toate privirile? Ianis Hagi a dat din nou lovitura. Sportivul a furat toate privirile Mijlocasul in varsta de doar 22 de .

Norvegia, din nou campioana europeana

Nationala Norvegiei este din nou campioana europeana la handbal feminin, dupa ce s-a impus in marea .

Sumudica e din nou pe val in Turcia. Tocmai a refuzat o oferta uriasa

Victoria obtinuta cu Gaziantep impotriva colosului Fenerbahce 3-1) l-a adus din nou in prim plan pe antrenorul Marius Sumudica.

Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare: Vaccinul Moderna a fost aprobat masiv. Distribuirea trebuie sa inceapa imediat

Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare cu un anunt surprinzator depre noul vaccin impotriva COVID-19. Donald Trump a anuntat ca vaccinul Moderna a fost.

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 7 in Ilfov in Bucuresti e in scadere

Rata de infectare cu noul coronavirus creste din nou in Ilfov. Potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica, incidenta cazurilor la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, este vineri in judetul Ilfov de 7,15 fata de 6,45 cu o zi in urma. in Bucuresti se inregistreaza o usoara scadere, 6,57 fata de 6,65.

E out din Parlament! AUR a facut anuntul chiar in aceasta dimineata. E acuzat de tentativa de omor

Dupa aparitia aliantei AUR pe scena politica, dupa alegerile parlamentare, au existat voci care au acuzat componenta partidului. Conform acestora, unii din membrii aliantei, aflati pe listele parlamentare, ar fi avut de-a face cu represaliile din Decembrie 1989. Printre cei vizati se afla si Francisc Toba, ales ca parlamentar in circumscriptia Brasov. Francisc Toba are .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )