Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Playtech Playtech,
Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu . continuă pe Playtech

Gigi Becali, afirmatie socanta despre Viorica Dancila: Cum sa votezi femeie PSD? Am luat-o razna cu totii?

Gigi Becali socheaza din nou. Finantatorul FCSB a afirmat, in urma cu putin timp, ca Klaus Iohannis nu trebuie sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca aceasta este. femeie. Eu.

Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebanuit pentru care trebuie sa dea explicatii patronul FCSB

Gigi Becalii a fost chemat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse, patronul FCSB s-a prezentat in fata procurorilor pentru a da declaratii in dosarul lui Puiu Popoviciu, in care latifundiarul a fost acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Gigi Becali a ajuns la DNA: Am fost chemat pentru a ridica o .

Gigi BECALI, la DNA. in ce dosar a fost chemat patronul FCSB la sediul Directiei Anticoruptie

UPDATE:La iesirea de la DNA, Gigi Becali a aratat ca el a vrut sa vina la DNA pentru a ridica o solutie de clasare primita intr-un dosar din 2017. Am facut cererea si am dat un mail pe care au zis ca.

Gigi Becali nu se invata minte si risca o noua amenda

Chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti pentru a ridica o ordonanta de clasare in urma unui denunt din perioada 2014-2015, Gigi Becali a tinut sa se dea din nou in spectacol.

Gigi Becali, in fata procurorilor DNA

Gigi Becali a ajuns miercuri dimineata la DNA. Finantatorul FCSB a declarat inainte de intalnirea cu procurorii ca a fost chemat in legatura cu clasarea unui dosar.

Cu Dumnezeu la Euro 2020: Gigi Becali a explicat de ce divinitatea va califica nationala la turneul final

Gigi Becali vorbeste, zilnic, la televizor, dar reuseste sa socheze, aproape la fiecare interventie telefonica. Si, periodic, il implica si pe Dumnezeu in fotbal.

Tudor Chirila, reactie neasteptata despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis: Avem doi repetenti. Detaliul care a iesit la iveala

Ca Iohannis refuza vehement dezbaterea cu Dancila stiam, ca a devenit iritanta situatia si multi votanti nu-l vor mai sustine pe acesta din cauza dezbaterii lipsade asemenea. Ceea ce nu aveam la cunostinta era parerea asteptata a lui Tudor Chirila. Ce a spus cantaretul despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis? Tudor Chirila, depre confruntarea dintre .

Orban stie deja ce scor va obtine Iohannis in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Declaratii surprinzatoare despre viitorul presedinte al Romaniei

Ludovic Orban a facut declaratii uluitoare, strans legate de ce scor va obtine Klaus Iohannis, in cel de-al doilea tur al prezidentialelor. Actualul premier a vorbit despre urmatorul tur al scrutinului, ce urmeaza pentru partidul sau, PNL, si le-a multumit tuturor romanilor care au mers la vot, in cadrul alegerilor prezidentiale. Scrutinul s-a desfasurat incepand .

Rezultate Loto 6 din 49. Anunt-soc despre numerele de duminica, 10 noiembrie 2019, facut de Loteria Romana

Loteria Romana organizeaza noi extrageri Loto 6 din 49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc, atat in zilele de joi, cat si duminica. Totusi, romanii trebuie sa afle ca in aceasta duminica, pe 10 noiembrie 2019, extragerile nu vor decurge, ca de obicei. Mai mult, cei care au completat un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )