Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce se intampla, de fapt, cu batranii din Romania. Orban il pune la zid pe Streinu Cercel

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, cu batranii din Romania. Orban il pune la zid pe Streinu Cercel

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a criticat pe medicul Adrian Streinu-Cercel pentru planul sau de relaxare a masurilor luate impotriva raspandirii noului virus, prin care propunea ca batranii sa fie izolati timp de 3 luni, si premierul il pune la zid pe medic. Ludovic Orban il pune la zid pe medicul Streinu-Cercel pentru planul sau . continuă pe Playtech

Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Un cunoscut medic acuza gafe care pot omori oameni si a initiat o petitie prin care cere ca Adrian Streinu-Cercel sa nu mai faca parte dintre comunicatorii oficiali pe tema pandemiei de COVID-19. Petitie impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Profesorul, pus la zid de un cunoscut medic din Romania Medicul Adina Alberts, managerul unei clinici private .

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

Ce folosea Gigi Becali in fiecare zi. Costa 5000 de euro: Nici nu stiau barbatii din Romania de asa ceva

Gigi Becali nu este pasionat doar de fotbal si nu are inclinatii doar spre religie. Finantatorul FCSB a marturisit ce pasiune costisitoare si cum a renuntat la ea in aceasta perioada. Ce folosea Gigi Becali in fiecare zi. Costa 5000 de euro. Nici nu stiau barbatii din Romania de asa ceva Nimic nu pare a .

Judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari. Vezi harta

Cele mai multe cazuri de infectii cu coronavirus au fost raportate in Suceava si Bucuresti. Printre judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari se afla judete precum Olt, Buzau sau Gorj, potrivit ultimelor date oficiale puse la dispozitie de autoritati. Pana in prezent, au fost raportate la nivel national un numar de .

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

FOTOGALERIE Cum arata prima strada inteligenta din Romania

Prima strada smart din Romania se construieste la Cluj-Napoca, iar lucrarile sunt pe ultima suta de metri, termenul de finalizare fiind 15 mai, a anuntat primarul Emil Boc pe pagina de Facebook. Strada va avea mobilier urban modern, ce permite incarcarea telefoanelor mobile sau tabletelor prin porturi USB, doua statii de incarcare rapida pentru masini electrice, iluminat inteligent, iar mijloacele de transport nemotorizate au prioritate.

Vlad Voiculescu: ONG-urile din Romania au strans 20 de milioane de euro pentru a ajuta spitalele in criza coronavirusului

ONG-urile din Romania au strans din donatii si sponsorizari aproximativ 20 de milioane de euro pentru a sprijini spitalele cu echipamente de protectie si aparatura in criza coronavirusului, a anuntat miercuri Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii si fondatorul Asociatiei Magic. Vlad Voiculescu a facut publica aceasta cifra dupa ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a plans recent ca pana in acest punct, Guvernul, alaturi de presedintele Iohannis, au gestionat singuri criza. ) Din pacate, ajutorul din comunitate, inclusiv prin aportul entitatilor neguvernamentale, a fost firav.

Peste 1,5 milioane de euro, descoperiti de vamesii moldoveni intr-un TIR care venea din Romania. Cum au trecut cele sase colete cu bani fara a fi depistate de organele de control de la Albita

Vamesii moldoveni au descoperit intr-un TIR care venea din Romania peste 1,5 milioane de euro. Banii fusesera ascunsi in sase colete infoliate in mai multe straturi de platic. Descoperirea a fost facuta.

Surpriza la pompa in a doua zi de Paste: cea mai ieftina benzina si motorina din Romania

Daca voiai sa platesti mai putin de 4,5 lei pe litrul de benzina, ei bine, se poate. Au fost anuntate preturile valabile pe 20 aprilie si surpriza cea mai mare e, de fapt, la motorina. Pe.

Orasele din Romania in care mastile si manusile sunt obligatorii la iesirea din casa

Guvernul a venit cu recomandari legate de purtarea mastii si a manusilor atunci cand iesi din casa. Totusi, purtarea lor nu este obligatorie la nivel national. in acest context,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )