Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu radarele din Romania: se schimba legea dupa decizia la cel mai inalt nivel

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu radarele din Romania: se schimba legea dupa decizia la cel mai inalt nivel

Radarele ar putea speria iar soferii vitezomani. Decizia privind presemnalizarea radarelor fixe si mobile s-ar putea sa cada, dupa ce judecatorii constitutionale i-au dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis care a atras atentia ca masura mai degraba ar creste agresivitatea in trafic. Este o veste relativ proasta pentrusoferiivitezomani care se bazau ca ar fi putut, curand, [] . continuă pe Playtech

Reactia lui Calin Popescu-Tariceanu, dupa decizia CCR despre neconstitutionalitatea protocoalelor secrete

Calin Popescu-Tariceanu a reactionat dupa decizia CCR privind conflictul legat de protocoalele cu SRI. Decizia CCR eu o consider, as spune, fireasca in contextul in care aprecierile generale pe care le-am.

Prima reactie a procurorului general dupa decizia Curtii Constitutionale privind protocoalele

Procurorul general Augustin Lazar se declara optimist, dupa decizia Curtii Constitutionale pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016, ca actele de urmarire penala din dosarele in curs vor fi considerate legale, el spunand ca nimeni nu isi doreste sa faca dosare care sa il compromita in final ca profesionist. in urma deciziei CCR, instantele judecatoresti vor putea stabili, pentru dosarele in curs de judecata si a caror instrumentare s-a facut si pe baza protocoalelor semnate cu SRI, in ce masura s-a produs o incalcare a dispozitiilor referitoare la competenta materiala si dupa calitatea persoanei a organului de urmarire penala.

Dupa decizia CNA, Iohannis apara Realitatea TV cu un ton sumbru si cateva avertismente

Iohannis trece printr-o perioada foarte dificila si este complet dezamagit de atitudinea guvernului si a diverselor autoritati din capitala. Desi ar trebui sa aiba emotii referitoare la viitorul legislativ al tarii, Klaus Iohannis si-a exprimat miercuri regretul pentru sanctiunile CNA din ultimele zile. in contextul in care suspendarea emisiei Realitatea TV pare sa fie motivata [] .

Codrin Stefanescu: PSD este, la ora actuala, cel mai vanat partid din Romania

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din Romania, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat joi, la Resita,.

SOC in showbiz-ul din ROMANIA! ADIO, MAESTRE!. Ne va PARASI in anul 2019! Vor curge multe LACRIMI

Carmen Harra a ajuns in atentia publica dupa ce a prezis mai multe lucruri despre vedetele din Romania. Chiar ea a prezis ca vor muri nume celebre din tara noastra, atat in anul 2018, cat si in.

Jucatoare din Romania la Australian Open 2019

6 jucatoare din Romania au luat startul la Melbourne, pentru primul turneu de mare slem al anului. Conform infograficului realizat de operatorul digital de pariuri si cazinou Betano, doar Simona Halep si Irina Begu au ajuns pana in utimele 16 jucatoare in editiile precedente, ele fiind si singurele romance ramase in competitie dupa primul tur.

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania (VIDEO)

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania. Cei de la Asociatia Wild Caras-Severin au publicat, pe pagina de lor de socializare, un filmulet cu un animal rar intalnit in.

Primul proces reluat dupa decizia CCR privind protocoalele cu SRI: dosarul de coruptie al fostului presedinte al Curtii de Apel Constanta

Procesul in care fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta Nicolae Stanciu este judecat pentru trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii, va fi reluat, anunta Mediafax. Decizia apartine unei instante din Galati si a fost luata in baza deciziei CCR privitoare la protocoalele cu SRI.

Tudorel Toader, dupa decizia CCR: Vom adopta acte juridice de natura sa ndrepte abuzurile / Tudorel nu explica natura demersurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte juridice pentru a indrepta abuzurile din justitie, in contextul deciziei CCR privind protocoalele secrete, insa nu a explicat pe larg ce vizeaza aceste demersuri, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016.

Parchetul General, dupa decizia CCR privind protocoalele cu SRI: Are putere numai pentru viitor

Parchetul General reactioneaza dupa ce CCR a constatat existenta unui conflict juridic de naturaconstitutionalaintre Parlament si Ministerul Public, ca urmare a protocoalelor dintre parchet si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1972 seconds )