Libnet.ro
UNICEF

16:45

Iohannis, despre remaniere: CCR nu are ce sa spuna aici

Playtech Playtech,
Iohannis, despre remaniere: CCR nu are ce sa spuna aici

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o deplasare la Paris in aceasta perioada, dar tot a avut un pic de timp pentru a vorbi despre remaniera propusa de Dragnea in urma cu aproximativ o saptamana. La inceputul saptamanii trecute, guvernul PSD a trecut printr-o noua transformare dintr-un lung sir de remanieri initiate de Liviu Dragnea. Spre [] . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, despre remaniere: Dupa 1 decembrie, cum am spus. CCR nu are ce sa spuna aici, sunt ntr-un termen foarte rezonabil de raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni seara, ca va lua o decizie in ceea ce priveste remanierea ministrilor de la Transporturi si Dezvoltare doar dupa data de 1 decembrie. El a mai declarat ca se afla intr-un termen foarte rezonabil de raspuns si ca CCR, practic, nu are ce sa spuna aici.

Klaus Iohannis, despre remanieri: Voi lua o decizie dupa sarbatorile dedicate Zilei Nationale. CCR nu are ce sa spuna aici

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni seara, ca va lua o decizie in ceea ce priveste remanierea ministrilor de la Transporturi Lucian Sova) si Dezvoltare Paul Stanescu) doar dupa sarbatorile.

Iohannis, despre remanieri: Voi raspunde dupa 1 Decembrie. CCR nu are ce sa spuna, sunt intr-un timp rezonabil de raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Paris, ca va raspunde solicitarilor de remaniere a lui Paul Stanescu si Lucian Sova, asa cum a anuntat, dupa 1 Decembrie. El a sustinut ca e treaba social-democratilor daca se grabesc, dar ca CCR nu are ce sa spuna pe acest subiect, pentru ca se afla intr-un timp rezonabil de raspuns.

Iohannis, despre remanieri: Voi raspunde dupa 1 Decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Paris, ca va raspunde solicitarilor de remaniere a lui Paul Stanescu si Lucian Sova, asa cum a anuntat, dupa 1 Decembrie.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea sesizarii CCR privind remanierea: Cei de la CCR nu au ce sa zica. Nu blochez Guvernul

Klaus Iohannis ramane la decizia de a nu mai semna schimbari de ministri inainte de 1 Decembrie. Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca se analizeaza posibilitatea sesizarii CCR pe acest subiect, presedintele.

Dragnea, despre sesizarea CCR: Nu mai putem sta asa la a nu stiu cata incalcare a Constitutiei de catre Iohannis

Ministrului Toader i s-a solicitat un draft pentru o posibila sesizare a CCR cu privire la un posibil conflict daca si dupa 1 decembrie presedintele va refuza sa-si indeplineasca atributiile si sa ia act.

Dragnea, despre sesizarea CCR: Nu mai putem sta asa la a nu stiu cata incalcare a Constitutiei de catre Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca PSD i-a cerut ministrului Tudorel Toader sa vina cu un proiect de sesizare a Curtii Constitutionale, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea unor ministri si numirea.

Klaus Iohannis, despre criza ruso-ucraineana: Vom fi pregatiti sa reactionam proportional

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, prima reactie oficiala dupa incidentele militare dintre Rusia si Ucraina din Marea Azov. Seful statului a afirmat ca Romania e pregatita pentru orice masura,.

Iohannis, despre criza ruso-ucraineana: Urmarim cu foarte mare atentie si in timp real evolutiile. Suntem pregatiti pentru orice scenariu, dar pentru romani nu e niciun pericol

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Paris, ca urmareste cu foarte mare atentie si in timp real evolutiile dupa incidentul ruso-ucrainean din largul Crimeei, precizand ca autoritatile romane.

Iohannis, despre criza ruso-ucraineana: Urmarim cu foarte mare atentie si in timp real evolutiile. Suntem pregatiti pentru orice scenariu, dar pentru romani nu e niciun pericol

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Paris, ca urmareste cu foarte mare atentie si in timp real evolutiile dupa incidentul ruso-ucrainean din largul Crimeei, precizand ca autoritatile romane sunt pregatite pentru orice scenariu, dar a dat asigurari ca pentru romani nu exista niciun pericol. El a indemnat partile sa trateze lucrurile cu calm.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )