Libnet.ro
UNICEF

00:07

De la Iohannis la Firea, care sunt politicienii in care au incredere romanii

Playtech Playtech,
De la Iohannis la Firea, care sunt politicienii in care au incredere romanii

Conform ultimului sondaj INSCOP realizat in perioada 21 ianuarie 5 februarie 2019, topul increderii in personalitatile politice este condus de presedintele Klaus Iohannis, urmat de Gabriela Firea si Victor Ponta. increderea intr-o personalitate politica este un indicator mai riguros, comparativ cu alti indicatori generali precum parerea favorabila/defavorabila, reflectand un nivel de exigenti a evaluarii [] . continuă pe Playtech

NATO si UE, in topul institutiilor internationale in care au incredere romanii

Conform unui sondaj INSCOP realizat in perioada 21 ianuarie 5 februarie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, Pe prima pozitie in topul increderii in institutiile internationale se situeaza NATO, cu un capital de incredere multa si foarte multa de 49,9%, urmat de UE cu 47,8%.

Armata si Biserica, in topul institutiilor interne in care au incredere romanii

Conform unui sondaj INSCOP realizat in perioada 21 ianuarie 5 februarie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, clasamentul increderii in institutiile interne este dominat de Armata, urmata de Biserica. La coada clasamentului se situeaza Parlamentul si partidele politice.

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Sondaj INSCOP: Iohannis, Firea si Ponta, in topul increderii in politicieni. Drganea si Dancila, pe ultimele locuri

Un sondaj INSCOP arata ca presedintele Klaus Iohannis este in topul preferintelor romanilor. Pe locul doi in topul increderii se afla primarul Gabriela Firea, urmata indeaproape de fostul premier Victor.

Sondaj INSCOP: Iohannis, Firea si Ponta, in topul increderii in politicieni. Dragnea si Dancila, pe ultimele locuri

Un sondaj INSCOP arata ca presedintele Klaus Iohannis este in topul preferintelor romanilor. Pe locul doi in topul increderii se afla primarul Gabriela Firea, urmata indeaproape de fostul premier Victor.

POTRIVIT UNUI SONDAJ INSCOP: Iohannis, Firea si Ponta - in topul increderii in personalitatile politice

Topul increderii in personalitatile politice este condus de presedintele Klaus Iohannis, urmat de Gabriela Firea si Victor Ponta, releva datele unui sondaj INSCOP.

Care sunt tarile cu cele mai multe casatorii din UE. Romnia este n top

Noile statistici publicate de Eurostat pentru Ziua indragostitilor au dezvaluit care dintre tarile Uniunii Europene au cele mai mari rate de casatorie, scrie Euronews. Lituania a inregistrat cele mai multe casatorii la mia de persoane 7,5) in 2017, iar Romania e pe locul doi cu 7,3.

HOROSCOP. Zodiile care sunt cele mai instabile emotional. Ai mare grija cu ele

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Rac Racul este un semn zodiacal guvernat de Luna, iar.

FOTO Sri Lanka angajeaza calai, dupa ce presedintele tarii a anuntat ca vrea reintroducerea pedepsei capitale / Care sunt criteriile de angajare

Sri Lanka a anuntat ca angajeaza calai, dupa ce presedintele tarii a declarat ca ar vrea sa reintroduca, dupa 43 de ani, pedeapsa cu moartea, dupa modelul Filipinelor, care a reintrodus pedeapsa capitala pentru infractiunile legate de droguri, relateaza Reuters.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt calitatile nativilor din zodia Gemeni

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre calitatile nativilor din zodia Gemeni. Gemenii promoveaza spiritul liber, sunt firi curioase, iubesc libertatea si aventura. Cea mai mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )