Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iohannis fluiera in biserica: de ce n-o sa fie la sfintirea Catedralei

Playtech Playtech,
Iohannis fluiera in biserica: de ce n-o sa fie la sfintirea Catedralei

La sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului o sa fie prezenti circa 2. 000 de invitati oficiali. Klaus Iohannis e marele absent. Presedintele a zis si de ce. Iohannis, presedintele Romaniei, va fi absent de la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului din 25 noiembrie. Iohannis a zis pas evenimentului printr-o scrisoare. Preafericirea Voastra, Va multumesc pentru calda [] . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis nu merge la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Ce i-a transmis seful statului Patriarhului Daniel

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a trimis o scrisoare Patriarhului Daniel, in care seful statului in anunta pe liderul Bisericii Ortodoxe Romane ca nu are cum sa ajunga la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, fiind plecat la Bruxelles pentru o intalnire cu liderii europeni.

Cat costa sfintirea Catedralei care a costat zeci de milioane de euro

Slujba de Sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului e planificata pana in ultimul detaliu. Reprezentantii Patriarhiei au finalizat programul. in ceea ce priveste pe invitati, acestia vor avea parte de un tratament inedit. Biserica Ortodoxa Romana BOR) se pregateste pentru cel important eveniment din istoria ei recenta: sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, programata 25 noiembrie. De la [] .

Iohannis i-a scris Patriarhului Daniel ca nu poate merge la sfintirea Catedralei Mntuirii Neamului. Presedintele va fi la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Patriarhului Daniel ca nu poate participa la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului care va avea loc duminica, zi in care seful statului va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European pe tema Brexit. Iohannis a mai spus ca sfintirea Catedralei reprezinta o sarbatoare cu o incarcatura istorica si simbolica aparte.

Programul sfintirii Catedralei Mantuirii Neamului. Ce restrictii vor fi in trafic

Evenimentele privind sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului incep de vineri, de la ora 12. 45, cand Patriarhul Daniel il va intampina pe Patriarhul Bartolomeu, insotit de o delegatie a Patriarhiei Ecumenice precum si de delegatia Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusa de inaltpreasfintitul Parinte Hrisostom, Mitropolit de Patra.

Imagini inedite din interiorul Catedralei Mantuirii Neamului

Mai sunt cinci zile pana la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului ce va fi oficiata de Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. Pana duminica, 25 noiembrie, zeci de muncitori lucreaza de.

ISU despre sfintirea Catedralei Nationale: Desfasurarea evenimentului n interiorul santierului se face exclusiv pe raspunderea proprietarului (Recorder)

Desfasurarea evenimentului de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, programat duminica, se face exclusiv pe raspunderea proprietarului, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, intr-un raspuns pentru Recorder. Asta, in contextul in care constructia inca nu este gata, iar Biserica Ortodoxa Romana BOR) a anuntat ca asteapta 30. 000 de credinciosi pe santier.

Klaus Iohannis NU merge la inaugurarea Catedralei Mantuirii Neamului

Klaus Iohannis nu merge la inaugurarea Catedralei Mantuirii Neamului, ce va avea loc duminic, 25 noiembrie. Presedintele i-a transmis o scrisoare Preafericirii Sale Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

Klaus Iohannis nu va participa la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri o scrisoare Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel in care arata ca, din motive care tin de agenda europeana, nu va lua parte la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, potrivit Agerpres.

Sfintirea Catedralei Neamului: Trei zile de ceremonii crestinesti (VIDEO)

Incep ceremoniile pentru sfintirea Catedralei Neamului. 000 de oameni vor participa la eveniment. intre acestia, 2. 500 sunt oaspeti speciali, in frunte cu Patriarhul Constantinopolului, Bartolomeu, care va.

Evenimentele care marcheaza sfintirea Catedralei Nationale debuteaza vineri. Participa 2.000 de invitati oficiali

Evenimentele care marcheaza sfintirea Catedralei Nationale vor debuta vineri, odata cu sosirea la Bucuresti a Sanctitatii Sale Bartolomeu al Greciei, la ora 12. Patriarhul Ecumenic, insotit si de o delegatie a Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusa de inalt preasfintitul Parinte Hrisostom, Mitropolit de Patra, va aduce racla purtand Cinstita Mana a Sfantului Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )