Libnet.ro
UNICEF

21:32

Iohannis a promulgat legea justitiei: cum si-a argumentat presendintele gestul condamnabil

Playtech Playtech,
Iohannis a promulgat legea justitiei: cum si-a argumentat presendintele gestul condamnabil

Ultima farama de incredere in presedintele Romaniei a fost spulberata de Klaus Iohannis dupa ce a confirmat ca a promulgat legea justitiei, din lipsa aparenta a altor optiuni. Sunt multe legi ale justitiei care au suferit schimbari radicale in ultimele luni la mana PSD-ului si a celorlalte partide care fac parte din coalitia de guvernare. continuă pe Playtech

Iohannis a promulgat legea justitiei: cum si-a argumentat gestul ciudat

Ultima farama de incredere in presedintele Romaniei a fost spulberata de Klaus Iohannis dupa ce a confirmat ca a promulgat legea justitiei, din lipsa aparenta a altor optiuni. Sunt multe legi ale justitiei care au suferit schimbari radicale in ultimele luni la mana PSD-ului si a celorlalte partide care fac parte din coalitia de guvernare.

Iohannis a promulgat legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante n vacanta parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, informeaza Administratia Prezidentiala, citata de Mediafax. in perioada vacantei parlamentare Executivul poate emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legilor organice, conform actului normativ.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care ajutorul social inceteaza in cazul refuzului unui loc de munca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea prin care persoanele care refuza un loc de munca sau refuza sa participe la serviciile pentru stimularea ocuparii fortei de munca pierd dreptul de a mai beneficia de ajutor social.

Vesti bune pentru soferi! Iohannis a promulgat legea prin care intervalul de plata a amenzilor creste de la doua la 15 zile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede majorarea, de la 48 de ore la 15 zile, a perioadei in care persoanele pot plati valoarea amenzilor la jumatate. Legea isi propune eficientizarea.

Iohannis a promulgat Legea organizarii judiciare, dar cere Parlamentului sa o corecteze in urmatoarea sesiune legislativa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a fost nevoit sa promulge Legea 304/2004, dar arata ca nu este sub nicio forma de acord cu prevederile legii. Prin urmare, el a cerut Parlamentului sa reintroduca actul.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea muntelui

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii muntelui, conform unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala. Pe 26 iunie, Camera Deputatilor a adoptat cu 245 de.

Legea prin care cei care refuza un loc de munca nu mai primesc ajutor social, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, modificarile aduse Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat, potrivit Mediafax. Conform noilor prevederi, o persoana care refuza un loc de munca oferit pierde dreptul la ajutor social.

Iohannis, despre Legea organizarii judiciare: Din pacate, am epuizat toate caile constitutionale pentru contestatie si sunt obligat sa o promulg. Cer expres Parlamentului sa corecteze de urgenta legile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a fost nevoit sa promulge Legea 304/2004, dar arata ca nu este sub nicio forma de acord cu prevederile legii. Prin urmare, el a cerut Parlamentului sa reintroduca actul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )