Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis a semnat legea care le da mai multe drepturi. Romanii care vor avea gratis ceva ce inainte ii costa scump

Playtech Playtech,
Iohannis a semnat legea care le da mai multe drepturi. Romanii care vor avea gratis ceva ce inainte ii costa scump

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege extrem de importanta pentru romani care deja se descurca foarte greu. Legea promulgata acum de Iohannis prevede combaterea discriminarii. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care pacientii cu alergii au mai multe drepturi. Ce afectiuni sunt mentionate

O lege promulgata de presedintele Iohannis prevede combaterea discriminarii pacientilor care se confrunta cu afectiuni ca astm bronsic, anafilaxie si alergie alimentara. insa legea nu se apleca si la intoleranta alimentara.

Crima in Dolj: Barbat de 55 de ani, injunghiat in gat si abdomen. Politistii au tras mai multe focuri de arma ca sa-l poata prinde pe suspect

Crima oribila in Dolj. Un barbat a fost gasit ucis in propria locuinta. I-a luat viata un vecin, care a recunoscut fapta comisa intr-un bar. Politistii au tras mai multe focuri de arma ca sa il retina pe.

Mai multe documente privind COVID-19 ale EMA, tinta unui atac cibernetic

Mai multe documente sustrase in timpul unui atac cibernetic asupra Agentiei Europene pentru Medicamente EMA) legate de tratamente contra COVID-19 au fost difuzate online, a anuntat astazi EMA, potrivit presei internationale.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

MAE, atentionare de calatorie pentru Bulgaria: Mai multe zone din tara vecina sunt in continuare vizate de coduri portocaliu si galben de ploaie si ninsoare

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria, unde mai multe regiuni se afla, in continuare,sub cod portocaliu sau galben de ploaie si ninsoare. Institutul.

Mai multe companii americaneau suspendat donatiile catre parlamentarii americani care au votat impotriva certificarii victoriei lui Joe Biden

Marriott International, cea mai mare companie de hoteluri din lume, si Blue Cross Blue Shield Association BCBSA) au anuntat, duminica, ca vor suspenda donasiile catre parlamentarii americani care au votat impotriva certificarii victoriei in alegeri a presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

Alexandru Rafila: E un soi de cursa intre vaccinare si raspandirea noii tulpini de coronavirus. Cu cat vaccinezi mai multe persoane, cu atat transmiterea e mai mica si riscul de mutatie mai scazut (VIDEO)

Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca se asteapta la o crestere a numarului de infectari cu coronavirus, odata ce noua tulpina descoperita in Marea Britanie, mult mai contagioasa, a ajuns.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )