Libnet.ro
UNICEF

23:45

Iohannis si-a dat seama ca ne pleaca tinerii din tara: Care este motivul

Playtech Playtech,
Iohannis si-a dat seama ca ne pleaca tinerii din tara: Care este motivul

Iohannis a transmis un mesaj oficial, marti, 8 ianuarie 2019, la Gala Studentilor Romani din Strainatate. in acel context, prin consilierul de stat, a facut cateva declaratii foarte interesante la adresa tinerilor plecati din tara. Daca nu era evident deja pentru cei ramasi in tara, Romania are de pierdut de fiecare data cand un tanar [] . continuă pe Playtech

Controale n toate maternitatile din tara ncepnd din 15 ianuarie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, ca a semnat ordinul prin care se vor declansa controale privind infectiile nosocomiale in toate maternitatile din tara, precizand ca verificarile vor incepe, cel mai probabil, din 15 ianuarie.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si precipitatii mixte in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabila in localitati din judetul Arad. Potrivit meteorologilor,.

Judetul cu cele mai multe alunecari de teren din tara. Peste 450 de locatii au fost afectate

Valcea ocupa in prezent primul loc pe tara la alunecarile de teren, cu peste 400 de zone afectate, potrivit inspectorului-sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea, lt. col. Dan.

Haos la camerele de garda ale spitalelor din tara, din cauza virozelor

Este haos la camerele de garda ale spitalelor din cauza valului de viroze. Pentru ca nu stiu diferenta dintre viroza si gripa, parintii fug cu cei mici la spital de la prima tuse, iar medicii abia mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )