Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de . continuă pe Playtech

Iohannis a acceptat ministrii propusi de PSD la MAI si MAE. Presedintele nu a vorbit deloc despre noii demnitari

Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la Ministerul Afacerilor Interne si a Ramonei Manescu la Ministerul Afacerilor Externe. De asemenea, a revenit in Guvern si Mihai Fifor, pe functia de vicepremier pentru parteneritate strategice.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministrii propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministri propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, de la un deputat USR: E o comicarie de teatru absurd, ceea ce a facut

Stelian Ion sutine ca suntdezonorante pentru Klaus Iohannis numirile ministrilor propusi de PSD. Deputatul USR declara ca totul este o comicarie de teatru absurd girata de seful.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la prezidentiale: Cred ca am sanse in fata lui Klaus Iohannis. Pot fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, marti, la finalul sedintei CEx, in care a fost validata drept cacidatul PSD la alegerile prezidentiale ca este de parere ca il poate invinge pe presedintele Klaus.

Viorica Dancila: Cred ca am sanse in fata lui Iohannis

Viorica Dancila afirma ca partidul porneste dintr-o situatie dificila in lupta pentru Cotroceni, dar ca are sanse sa-l invinga pe Klaus Iohannis. Acest vot ma onoreaza, ma responsabilizeaza, in acela.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Viorica Dancila recunoaste ca este sub scorul PSD: Nu sunt o locomotiva. Klaus Iohannis spune pas cu pas. Noi spunem tur cu tur

Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca strategia PSD este sa ajunga in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si apoi sa castige scrutinul. in acest context, sefa PSD a facut referire la.

Oprisan: Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, marti, ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca aceasta are sanse mari in fata lui Klaus Iohannis.

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )