Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

S-a dat startul la razboiul ceasurilor alesilor tarii. Se pare ca nu doar Viorica Dancila are ceasuri de mare valoare. Si Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas, a carui valoare este exorbitanta. Cu ce ceas se lauda Presedintele Romaniei Klaus Iohannis are un ceas de mana chiar mai scump decat cel al Vioricai . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

KLAUS IOHANNIS Contez pe voturile alegatorilor USR-PLUS, PMP; imi doresc sa obtin voturi si de la UDMR

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi doreste sa obtina voturi si de la UDMR.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

Mutare-soc: Membru USR, atac la Klaus Iohannis

Andrei Caramitru il critica in termeni duri pe Klaus Iohannis. Membrul USR sustine ca singurul motiv pentru care il va vota este ca sa nu dea vreo sansa PSD-ului. M-am bucurat ca dl Iohannis a vorbit.

Klaus Iohannis a dat cartile pe fata. Adevarul despre casele sale: Cred ca lumea s-a convins pana acum

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa la sediul central al partidului pe care il reprezinta, in cadrul careia a raspuns mai multor intrebari adresate de jurnalisti. Printre altele, presedintele a vorbit si despre acuzele care i se aduc in ceea ce priveste bogatia declaratiei sale de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )