Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis a incalcat constitutia! Argumentele lui Dancila care iti taie respiratia

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a incalcat constitutia! Argumentele lui Dancila care iti taie respiratia

Viorica Dancila a devenit din ce in ce mai agresiva in discursurile impotriva presedintelui Iohannis, dar apogeul a fost atins aseara, tarziu. in timp ce Iohannis a organizat o conferinta de presa care il va ajuta enorm in turul doi al alegerilor, iar aparatul de stiri false al PSD incerca sa ni-l infatiseze cu casti . continuă pe Playtech

Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a afirmat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca a cerut desfiintarea unui partid politic, sustinand ca aceasta este o atitudine extremista.

Klaus Iohannis regreta decizia numirii Vioricai Dancila in functia de premier. Nu am banuit ca este asa. Recunoscca este o mega-dezamagire pentru mine

Klaus Iohannis a marturisit ca, desi chiar el a investit-o pe Viorica Dancila in functia de premier, regreta aceasta decizie si crede ca evolutia acesteia esteo mare dezamagire. Nu am banui.

VICTOR PONTA: Eu nu ma simt reprezentat de Klaus Iohannis, dar nici de Viorica Dancila si voi proceda in consecinta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a afirmat, luni, ca scorul obtinut la alegerile prezidentiale de Mircea Diaconu este mai mic decat cel sperat, iar in turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine, mentionand ca nu se simte reprezentat nici de Klaus Iohannis, nici de Viorica Dancila si va proceda in consecinta.

Klaus Iohannis, invingator intr-un judet in care PSD a castigat europarlamentarele

Victorie surprinzatoare a lui Klaus Iohannis, in Hunedoara. A castigat primul tur al alegerilor prezidentiale in acest judet, el fiind votat de 34,39% dintre alegatori, locul al doilea fiind ocupat de candidatul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 BEC: Klaus Iohannis - 33,49% , Viorica Dancila - 22,69% , Dan Barna - 14,73%

ACTUALIZARE - Biroul Electoral Central: Klaus Iohannis - 33,49%, Viorica Dancila - 22,69%, Dan Barna - 14,73%, Mircea Diaconu - 8,98% ------------- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a obtinut 36,91 % din voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila - 23,45% , Dan Barna - 14,19%, Mircea Diaconu - 9,17%, Theodor Palelologu - 5,69%, Kelemen Hunor - 4,13%, conform datelor centralizate din 95,89% din sectiile de votare, a anutat BEC.

Scrisoarea PSD pentru Klaus Iohannis. Presedintele e invitat la dezbaterea cu Viorica Dancila

Scrisoarea pe care o trimite staff-ul de campanie al Vioricai Dancila catre staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a fost facuta publica. E o scrisoare semnata de Lia Olguta Vasilescu trimisa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 BEC: Klaus Iohannis - 36,91 % , Viorica Dancila - 23,45% , Dan Barna - 14,19%

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a obtinut 36,91 % din voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila - 23,45% , Dan Barna - 14,19%, Mircea Diaconu - 9,17%, Theodor Palelologu - 5,69%, Kelemen Hunor - 4,13%, conform datelor centralizate din 95,89% din sectiile de votare, a anutat BEC.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

Klaus Iohannis ii distruge arma preferata Vioricai Dancila: Este prost informata!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri ca liderul PSD, Viorica Dancila, este prost informa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )