Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Nu vad motive pentru un nou lockdown. Noi putem sa stapanim raspandirea epidemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a discutatmiercuri, pe 23 septembrie, despre posibiltatea unei noi izolari la domiciliu, avand in vedere numarul mare de infectari din tara noastra. ,,Nu vad.

Klaus Iohannis: Nu vad motive pentru un nou lockdown. Noi putem sa stapanim raspandirea epidemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a discutatmiercuri, pe 23 septembrie, despre posibiltatea unei noi izolari la domiciliu, avand in vedere numarul mare de infectari din tara.

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Vesti bune pentru romani! Cate sute de lei vor primi ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa

Vesti excelente pentru romani! Anuntul pe care il asteptau a venit chiar astazi. Cati bani vor primi, de la stat, ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Conditiile au fost anuntate luni, 21 septembrie, de ministrul Mediului, Apelor si Padurii, Costel Alexe. Programul Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani vor primi romanii a sa isi .

Klaus Iohannis, despre revenirea la starea de urgenta: Trebuie sa ramana ultima solutie, atunci cand nimic altceva nu mai functioneaza (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 23 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, in contextul numarului tot mai mare de cazuri de COVID-19 in sezonul rece, daca exista un prag de.

Presedintele Klaus Iohannis: Noi vrem sa dezvoltam Aeroportul International, dar pentru asta e nevoie sa poti ajunge in aeroport in conditii foarte bune si predictibile. Legatura Gara de Nord Otopeni este absolut esentiala (VIDEO)

UPDATE, 21 septembrie, ora 13. 13 Presedintele Klaus Iohannis a sustinut odeclaratie de presa, luni, dupa deplasarea test cu trenul pe conexiunea feroviara Gara de Nord Aeroportul.

Klaus Iohannis, despre profesorul care a parodiat obligativitatea mastii in scoli: Este jalnic!

Fenomenul fara botnita ajunge si in scoli. Un profesor din Oradea s-a ales cu dosar penal dupa ce a parodiat obligativatea purtarii mastii in scoli. Dascalul si-a indemnat sa poarte la ore masti de clown si de animale, in locul celor sanitare, apoi a surprins circul in imagini. Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se poate tolera un astfel de comportament si este convins ca vor fi luate masuri in acest caz. De altfel si premierul Ludovic Orban sustine ca pentru instigarea si nerespectarea reguilor, dascalul trebuie inlaturat atat de la catedra, cat si din sistemul de invatamant.

Ce spune Klaus Iohannis despre un posibil nou lockdown

Presedintele Klaus Iohannis este increzator si spune ca personal nu vede motive pentru un nou lockd.

Klaus Iohannis: Legile Justitiei trebuie, in aceasta toamna, sa intre in discutie si sa fie reparate. Lupta anticoruptie va prinde din nou viteza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca din aceasta toamna vor incepe discutiile pentru repararea Legilor Justitiei, ciuntite de PSD in incercarea de a pune mana pe Justitie. Seful statului a.

Klaus Iohannis, despre promulgarea majorarii pensiilor cu 40%: Va trebui sa asteptam un moment prielnic

Parlamentul a votat in aceasta saptamana majorarea pensiilor cu 40%. intrebat daca va promulga legea, Klaus Iohannis a declarat ca nu este momentul oportun pentru o astfel de masura. Este o chestiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )