Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis a mers cu trenul la Otopeni. Ce a putut sa spuna fix cand trenul a iesit din gara

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a mers cu trenul la Otopeni. Ce a putut sa spuna fix cand trenul a iesit din gara

Astazi a fost testata de catre Klaus Iohannis legatura feroviara de la Gara de Nord la Aeroportul Henri Coanda. Este prima linie ferata construita de la zero, dupa 1989. Ministrul Transporturilor a declarat ca este absolut esentiala. Klaus Iohannis a mers cu trenul la Otopeni Klaus Iohannis a testat astazi prima cale ferata construita de . continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis: Noi vrem sa dezvoltam Aeroportul International, dar pentru asta e nevoie sa poti ajunge in aeroport in conditii foarte bune si predictibile. Legatura Gara de Nord Otopeni este absolut esentiala (VIDEO)

UPDATE, 21 septembrie, ora 13. 13 Presedintele Klaus Iohannis a sustinut odeclaratie de presa, luni, dupa deplasarea test cu trenul pe conexiunea feroviara Gara de Nord Aeroportul.

Klaus Iohannis este asteptat, luni, sa testeze linia feroviara dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat, luni, sa testeze cum se circula cu trenul de la Gara de Nord pana la Aeroportul International Henri Coanda, potrivit unor surse politice. Testele pe calea ferata care.

Klaus Iohannis testeaza luni linia ferata spre Otopeni, cu o Sageata Albastra

Presedintele Klaus Iohannis va testa luni linia de cale ferata Gara de Nord Aeroportul Otopeni. Presedintele va parcurge acest traseu cu un tren care apartine CFR Calatori, respectiv cu o Sageata Albastra, scrie Club Feroviar.

Klaus Iohannis participa la testarea trenului pe conexiunea feroviara Gara de Nord - Aeroport Henri Coanda

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la deplasarea test cu trenul pe conexiunea feroviara Gara de Nord - Aeroport Henri Coanda .

KLAUS IOHANNIS: Este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, nu prea s-a vrut sa se dezvolte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, pentru ca nu prea s-a vrut sa se dezvolte, subliniind ca aceasta paradigma se va schimba.

Klaus Iohannis a semnat decretul chiar azi! Reducerea varstei de pensionare pentru acesti romani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul astazi, in ceea ce priveste reducerea varstei de pensionare pentru o categorie de romani. Legea a fost promulgata, vineri, si priveste sistemul unitar de pensii publice. Ce categorie de pensionari vor fi beneficiarii noii legi vedeti un pic mai jos. Este oficial. Varsta de pensionare s-a micsorat cu doi .

Klaus Iohannis: Este imperativ sa tinem la distanta capcanele populismului bugetar, de care Parlamentul abunda

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni un semnal de alarma legat de necesitatea de a evita capcanele populismului bugetar, de care Parlamentul abunda in aceasta perioada, in ciuda oricaror evidente economice si financiare, in mesajul prezentat de consilierul prezidential Cosmin Marinescu la evenimentul Moment istoric: Romania emergenta, organizat de Bursa de Valori Bucuresti.

Klaus Iohannis: Solutia impotriva populismului financiar este educatia economica sanatoasa

Klaus Iohannis a atras atentia ca masurile economice populiste, adoptate electoral inaintea alegeril.

Gest puternic. Klaus Iohannis si presedintii din Lituania si Polonia semneaza o propunere pentru un Belarus democratic

Presedintele Klaus Iohannis si omologii sai din Lituania si Polonia semneaza o propunere pentru un Belarus democratic in care isi exprima vointa de a sustine poporul Belarusului in construirea unui parcurs democratic, printr-o conducere de stat aleasa democratic, o societate civila libera, prin economie de piata si prin statul de drept si isi ofera expertiza si know-how-ul pentru parcursul de reforme politice si economice.

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou evreiesc: O ocazie in plus pentru a ne intari prin cunoastere, incredere si dialog

Anul Nou evreiesc se sarbatoreste astazi, iar cu aceasta ocazie, presedintele Klaus Iohannis a transmis cu aceasta ocazie calde felicitari, urari de sanatate si bucurie, conducerii Federatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )