Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis a semnat legea. Ce se intampla cu liberele de la stat, din 2020

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a semnat legea. Ce se intampla cu liberele de la stat, din 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat recent legea care prevede ca Guvernul Romaniei trebuie sa stabileasca in primele 15 zile ale fiecarui an ce zile libere suplimentare vor primii angajatii de la stat pe parcursul unui an calendaristic. Modificarea Codului muncii face referire la minivacantele bugetarilor, adica la legatura dintre zilele libere legale si week-end-uri. Ce . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Guvernul a deschis conturi de economii copiilor din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea privind implementarea programului guvernamental gROwth - Contul individual de economii Junior Centenar, prin care Guvernul a decis sa deschida conturi de economii pentru toti copiii din Romania.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica un articol din Codul Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care prevede ca aceia care efectueaza sponsorizari sau acte de mecenat, precum si cei care acorda burse private sa scada din impozitul pe profit datorat suma.

OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat DECRETUL: Lovitura MAJORa pentru ANAF si procurorii din Ministerul Public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea de aprobare a Ordonantei Guvernului nr. 212014 pentru modificarea si completarea OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, precum si pentru.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Indemnizatii majorate pentru fostii detinuti politici

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea prin care este majorata indemnizatia de care beneficiaza fostii detinuti politici si categoriile asimilate. Este vorba despre o majorare de la 400 lei la 700 lei.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministrii propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministri propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni dupa-amiaza, 22 iulie, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare PL-x 72328. 2018); Decret pentru.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure.

E OFICIAL: Klaus Iohannis a promulgat legea de infiintare a Muzeului Ororilor Comunismului in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede infiintarea Muzeului Ororilor Comunismului in Romania, informeaza Administratia Prezidentiala. Potrivit actului normativ, muzeul va prezenta.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )