Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis, vizat de o posibila plangere penala: un membru CNA il acuza de minciuna

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, vizat de o posibila plangere penala: un membru CNA il acuza de minciuna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi vizat de o posibila plangere penala. Un membru al CNA il acuza pe seful statului de minciuna si ca a facut afirmatii neprobate la adresa institutiei. Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de minciuna si se declara revoltat de cele [] . continuă pe Playtech

Radu Herjeu, dupa acuzatiile lui Iohannis la adresa CNA: Minte. Ma gandesc daca n-ar trebui sa raspund cu o plangere penala

Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de minciuna si il someaza sa prezinte dovada existentei ordinului lui Liviu Dragnea si a ajungerii lui la membrii CNA. Mai mult, Herjeu spune ca se gandeste sa depuna o plangere penala. Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca Liviu Dragnea a dat ordin CNA sa ignore referendumul, astfel ca institutia a refuzat sa acorde timpi de antena.

Membru CNA, replica la declaratiile lui Klaus Iohannis: il somez pe presedinte sa prezinte dovada existentei ordinului lui Dragnea. Ma gandesc daca nu cumva ar trebui sa raspund cu o plangere in justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca Liviu Dragnea ordin la CNA sa ignore referendumul, iar CNA a refuzat sa acorde timpi de antena pentru publicitatea.

Membru CNA, replica dura la atacul lui Iohannis: Presedintele minte. Nu are habar de legea audiovizualului

Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a mintit cand a sustinut ca Liviu Dragnea a dat ordin forului sa ignore referendumul din 26 mai si ii cere sa aduca dovezi in sprijinul afirmatiilor facute, subliniind chiar ca se gandeste sa faca o plangere.

Prima reactie din CNA dupa atacul lui Klaus Iohannis: Presedintele minte!

Klaus Iohannis face CNA-ul obraznic. Presedintele a lansat atacuri fara precedent la adresa CNA, miercuri, cand a mai spus ca Liviu Dragnea este cel care da ordinele in Consiliu. Radu Herjeu, membru.

Klaus Iohannis: Am trimis la CNA un videoclip pentru a promova referendumul. Mi-au spus ca este publicitate electorala. Ce obraznicie din partea CNA! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat miercuri pe romani sa mearga la urne pe 26 mai si sa voteze la referendum. intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, seful statului a atacat PSD, sustinand.

Klaus Iohannis: Am trimis la CNA un videoclip in care ii incurajez pe romani sa participe la referendum, nu le sugerez raspunsul. Mi-au spus ca este reclama electorala. Ce obraznicie din partea CNA! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat miercuri pe romani sa mearga la urne pe 26 mai si sa voteze la referendum. intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, seful statului a atacat PSD, sustinand.

Membru CNA, dupa ce Dragnea a apatur pe TVR la Viata Satului in plina campanie electorala: Este cea mai grava sfidare a legii

Aparitia la televiziunea publica in cadrul emisiunii Viata Satului a lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie electorala, a atras nemultumirea unui membru CNA. Dorina Rusu acuza ca prina.

Acuzatii de omor dupa decesul lui Florian Walter. Fiul afaceristului a depus o plangere penala

Fiul lui Florian Walter a depus, luni, o plangere penala si ii acuza pe medici ca l-ar fi diagnosticat gresit pe tatal sau, informeaza Antena 3. De asemenea,fiul afaceristului decedat face acuzatii.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Presedintele Klaus Iohannis: PSD incearca sa boicoteze votul la referendum

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine caPSD incearca sa boicoteze votul la referendum. E jalnica aceasta incercare, a spus Iohannis. Pe 26 mai se voteaza la referendum si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )