Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mai mult respect pentru maghiari: declaratiile lui Iohannis, pretext de conflict international

Playtech Playtech,
Mai mult respect pentru maghiari: declaratiile lui Iohannis, pretext de conflict international

Presedintele Klaus Iohannis s-ar putea sa fi avut ieri cel mai agresiv discurs impotriva PSD de la ocuparea postului de sef de stat. in acele momente, a atacat prin alianta si UDMR-ul, iar. continuă pe Playtech

Ministrul ungar de Externe, dupa atacul lui Iohannis: Mesajul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari L-au votat la prezidentiale in marea lor majoritate

Ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, reactioneaza dupa declaratiile dure ale presedintelui Klaus Iohannis si-i aminteste acestuia ca maghiarii din Transilvania, in marea lor majoritate, l-au votat la prezidentiale. Acest lucru trebuie sa fie clar pentru toata lumea. De aceea cererea, mesajul si apelul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari, a spus Szijjarto Peter, intr-un mesaj video postat pe Facebook.

Ministrul ungar de Externe cere mai mult respect de la Iohannis, amintindu-i ca maghiarii l-au votat la prezidentiale

Ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, cere mai mult respect din partea presedintelui Klaus Iohannis si-i aminteste acestuia ca maghiarii din Transilvania, in marea lor majoritate, l-au votat la prezidentiale. Acest lucru trebuie sa fie clar pentru toata lumea. De aceea cererea, mesajul si apelul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari, a spus Szijjarto Peter, intr-un mesaj video, in limba maghiara, postat pe Facebook.

MAE roman reactioneaza dupa ce Budapesta l-a acuzat pe Iohannis de incitare la ura: Partea ungara sa isi revizuiasca propriile atitudini si actiuni care denota lipsa de respect la adresa Romaniei

Dupa replica critica a ministrului ungar de Externe la adresa Klaus Iohannis, MAE roman reactioneaza calificand drept provocatoare si inadecvate declaratiile oficialului maghiar privind incitarea la ura a presedintelui. Ministrul ungar de Externe, dupa atacul lui Iohannis: Mesajul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari L-au votat la prezidentiale in marea lor majoritateIohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor .

Cum arata vila lui Dorian Popa. A costat mai mult de 300.000 de euro!

Dorian Popa si-a construit de la zero o vila in apropiere de Bucuresti. Casa este una de lux si a costat mai bine de 300. 000 de euro. Iata unde isi petrece artistul izolarea! .

HORNBACH: Automatizarile SMART home castiga tot mai mult teren

Sistemele de automatizare destinate caselor inteligente castiga tot mai mult teren in preferintele clientilor, mai ales in contextul in care,astazi, cu totii suntem conectati la the Internet of Things si cea mai mare parte din activitatea zilnica are loc in mediul online, se arataintr-un comunicat al Hornbach, remis Redactiei noastre.

Ministrul ungar de Externe il acuza pe Iohannis ca incita la ura. Reactia Ungariei

Ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, a reactionat la declaratiile dure ale presedintelui tinand sa-i aminteasca lui Klaus Iohannis ca a primit voturile majoritatii maghiarilor din Ardeal si Secuime. Acesta i-a transmis presedintelui un mesaj conciliant, dar ferm in care cere mai multa consideratie pentru maghiari.

MAE, dupa mesajul ministrului ungar de Externe catre Iohannis: Declaratiile lui Peter Szijjarto, provocatoare si inadecvate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri seara, o reactie, dupa ce ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa arate mai mult respect maghiarilor.

Ciolacu, despre declaratiile lui Iohannis: A avut o iesire anti-romaneasca si anti-democratica Descalifica total functia prezidentiala

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a criticat miercuri declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor , catalogandu-le drept o iesirea antiromaneasca, o iesire care descalifica total functia prezidentiala. Iesirea de astazi a presedintelui Iohannis arata cat de jos poti sa ajungi in politica, scrie Ciolacu pe Facebook, adaugand ca Iohannis stia ca PSD este impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Cat platesc in plus romanii care au amanat ratele: se poate ajunge la 4.000 de lei, mai mult decat salariul mediu

Ordonanta de urgenta 372020 le-a permis romanilor sa-si amane ratele. Perioada putea fi de pana la 9 luni. Vestea proasta vine cand vezi ce inseamna aceasta amanare. Si in cel mai.

Orban: De 1 Mai sigur ca oamenii vor avea probabil tendinta de a iesi mai mult, dar trebuie sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Iasi, ca este convins ca de 1 mai oamenii vor fi responsabili in privinta respectarii restrictiilor, iar daca vor iesi din case, o vor face fara sa apara un ric suplimentar de raspandire a virusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )