Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mesajul lui Sorin Ovidiu Vintu pentru Klaus Iohannis: Am fost un bou cand v-am criticat!

Playtech Playtech,
Mesajul lui Sorin Ovidiu Vintu pentru Klaus Iohannis: Am fost un bou cand v-am criticat!

Sorin Ovidiu Vintu este cunoscut ca un critic al presedintelui Klaus Iohannis, dar de la ura la consideratie e un singur pas. SOV i-a dedicat Domnului Johannis, cu dragoste! un mesaj, complimentandu-l in urma discursului sau purtat in fata PNL. Mesajul lui Sorin Ovidiu Vintu pentru Klaus Iohannis Sorin Ovidiu Vintu, cunoscut ca un critic . continuă pe Playtech

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Caracal. O jigneste pe Viorica Dancila: Idioata de la Palatul Victoria!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a rabufnit, pe pagina sa de facebook, cu privire la evenimentele petrecute in ultima perioada in Romania, care au ingrozit pe toata lumea. in postarea facuta, acesta face referiri si la premierul Romaniei Viorica Dancila. Vintu o jigneste pe Dancila, numind-o idioata de la Palatul Victoria. Ce apare .

Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul Rares Bogdan, votat prim-vicepresedinte al PNL, a postat pe Facebook un mesaj, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la prezidentiale Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a fost votat, joi, in cadrul Consiliului National .

Sorin Ovidiu Balan: Toata ancheta asta cu cazul din Caracal e o mizerie, e o bataie de joc la adresa noastra. Ca sa inchida ancheta repede spun ca Dinca de lupul singuratic

Sorin Ovidiu Balan e de parere ca Gheorghe Dinca a avut complici pentru a savarsi crima din Caracal. De asemenea, jurnalistul spune ca se afla la baza unui lant de trafic de carne vie. Din punctul m.

Repetitie pentru prezidentiale. Klaus Iohannis participa azi la sedinta PNL. Rares Bogdan, instalat in conducerea partidului

Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea Consiliului National al PNL. Evenimentul va marca lansarea neoficiala a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din toamna. Liberalii isi vor alege un nou prim-vicepresedinte: Rares Bogdan.

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL Liberalii pregatesc campania pentru prezidentiale

Peste 3500 de lideri ai liberalilor sunt asteptati, astazi, la Romexpo, la reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment, parlamentarii, primarii si alesii locali ai PNL se vor intalni cu presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL: Cazul de la Caracal ne dezvaluie cat de grav e dezastrul provocat de PSD - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: 18:25 Klaus Iohannis sustine un discurs in cadrul CN al PNL. Ma bucur sa ma aflu alatur de voi, mai ales ca astazi sunteti, prin votul romanilor, cel mai important partid din Romania. Este o.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 18:09 Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a inceput, joi, la Romexpo, in prezenta a peste 3. 200 de liberali. Presedintele Klaus.

Klaus Iohannis, raspuns pentru familiile victimelor din Caracal: Au fost efectuate activitati care vor continua pana la clarificarea situatiei

Catalina Porumbel a prezentat la Antena 3 raspunsul dat de Klaus Iohannis familiei Luizei Melencu, fata disparuta din Caracal in urma cu aproape patru luni. Dupa ce parintii Luizei au fost umiliti de.

Klaus Iohannis, invitat pentru a doua oara la Casa Alba

Presedintele Donald Trump il va primi pe presedintele Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august 2019.

KLAUS IOHANNIS: Mediul de afaceri din Romania trebuie eliberat de ghilotina impredictibilitatii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca mediul de afaceri din tara noastra trebuie eliberat de ghilotina impredictibilitatii, de tipul ordonanta de urgenta 114.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2339 seconds )