Libnet.ro
UNICEF

06:30

De ce a numit-o, de fapt, Iohannis pe Dancila in functia de premier al Romaniei. Adevarul a iesit la iveala, dupa aproape doi ani

Playtech Playtech,
De ce a numit-o, de fapt, Iohannis pe Dancila in functia de premier al Romaniei. Adevarul a iesit la iveala, dupa aproape doi ani

Majoritatea jurnalistilor din cadrul dezbaterii de astazi l-au intrebat pe Klaus Iohannis de ce a mai numit-o premier pe aceasta. Pe langa explicatiile nenumarate asupra deciziei de a nu avea loc o confruntare dintre cei doi candidati din turul II, a marturisit cum au reusit sa-l convinga ceilalti ca Dancila este o optiune stralucita pentru . continuă pe Playtech

Cate vacante a avut, de fapt, Iohannis in primul mandat de presedinte al Romaniei. Chiar el a recunoscut

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, in cadrul conferintei de presa de miercuri, 13 noiembrie, cate vacante a avut, de fapt, in primul mandat de lider al statului. Cate vacante a avut Iohannis in primul mandat de presedinte al Romaniei? Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri seara, 13 noiembrie, la sediul central .

Dezbatere Iohannis-Dancila la Palatul Culturii din Iasi? Cine a lansat provocarea

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, cei doi candidati la prezidentiale care au intrat in cel de-al doilea tur de scrutin, sunt invitati la o dezbatere electorala la Iasi.

Profil de votant. De cine au fost alesi Iohannis, Dancila si Barna

Klaus Iohannis si Viorica Dancila au obtinut cele mai mari scoruri potrivit exit-poll-urilor in primul tur al alegerilor prezidentiale, candidatul USR-PLUS Dan Barna fiind marele perdant.

Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oara in polemica dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Dupa ce numarul oficial al voturilor i-a adus in prim-plan la prezidentiale pe Iohannis si Dancila, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discutie. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece intre candidatii din turul .

Ce spun Iohannis, Dancila si Barna, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe ce mizeaza candidatii principali in turul al doilea

Conform estimarilor pentru ora inchiderii urnelor, la 21:00, Klaus Iohannis avea 38,4% din voturi, Viorica Dancila 21,9% si Dan Barna 16,1%. Ce spun cei trei oficiali dupa primul tur al alegerilor prezidentiale si pe ce mizeaza in turul al doilea? Ce spun Iohannis, Dancila si Barna dupa primul tur al alegerilor prezidentiale Primul tur al .

Ce-am avea de castigat sau de pierdut dintr-o dezbatere Iohannis-Dancila

Este foarte posibil ca aceasta campanie electorala pentru prezidentiale sa se incheie fara nicio dezbatere intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Facebook-ul vuieste acum ca e lasitate sa refuzi sa te intalnesti cu Dancila. Dar totusi, cat de importante sunt dezbaterile intre candidati, tinand cont de mesajele transmise dinspre spatiul public in ultimele zile?.

Orban se ofera sa participe el la dezbatere in locul lui Iohannis. Dancila sa faca dezbatere cu mine!

Ludovic Orban vine cu o propunere bomba in scandalul pe tema dezbaterii pentru turul II al prezidentialelor. Orban vrea sa ii ia locul lui Klaus Iohannis si sa participe el la o dezbatere cu Viorica Dancila, pe.

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )