Libnet.ro
UNICEF

10:15

Performanta lui Kovesi: Ce a facut sefa DNA in 5 ani de activitate

Playtech Playtech,
Performanta lui Kovesi: Ce a facut sefa DNA in 5 ani de activitate

La scurt timp dupa ce a fost demisa din functia de procuror sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a postat luni pe site-ul institutiei un raport de activitate pentru cei cinci ani in care s-a aflat la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Presedintele Klaus Iohannis a semnat in dimineata zilei de luni, 9 iulie 2018, un []. continuă pe Playtech

Raport despre Kovesi: ce a facut sefa DNA pana a fost revocata

La scurt timp dupa ce a fost demisa din functia de procuror sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a postat luni pe site-ul institutiei un raport de activitate pentru cei cinci ani in care s-a aflat la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Presedintele Klaus Iohannis a semnat in dimineata zilei de luni, 9 iulie 2018, un [].

Reactia PSD Sibiu dupa decizia lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA din functie: Sa plece si procurorii lui Kovesi

Oficialii PSD Sibiu au emis un comunicat de presa cu titlul Presedintele romaniei a incalcat Constitutia Romaniei timp de 30 de zile cu zambetul pe buze, ca reactie la decizia sefului statului de a o revoca din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis, atacat de sustinatorii infocati dupa ce a revocat-o pe sefa DNA. Ce i s-a reprosat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a confruntat cu un val de critici din partea sustinatorilor sai, dupa ce a luat decizia de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul Stelian Ion, de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )