Libnet.ro
UNICEF

07:46

PSD il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: Trist presedinte

Playtech Playtech,
PSD il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: Trist presedinte

Critici dure au fost aduse la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Trist presedinte, jalnic profesor!, spune presedintele PSD despre seful statului. PSD il desfiinteaza pe Klaus Iohannis Marcel Ciolacu critica atitudinea lui Klaus Iohannis cu privire la inceperea noului an scolar si declaratia acestuia despre elevii care se obisnuiesc repede cu lucrurile mai putin placute. Ciolacu . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Trist presedinte, jalnic profesor!

Marcel Ciolacu a afirmat despre Klaus Iohannis ca face campanie desantata de la pupitrul prezidential.

Ciolacu: Trist presedinte, jalnic profesor. E inadmisibil sa te speli pe maini pentru ca Guvernul n-a fost in stare sa faca nimic pentru deschiderea in siguranta a scolilor

Marcel Ciolacu a afirmat despre Klaus Iohannis ca este trist presedinte, jalnic profesor. Liderul PSD a adaugat ca este inadmisibil ca seful statului sa se spele pe maini de Guvernul sau care nu a fost capabil sa faca nimic pentru ca deschiderea in siguranta a scolilor.

Klaus Iohannis si-a atras ura tuturor romanilor! Ce decizie radicala a luat in privinta taierilor ilegale de padure

Noul Cod Silvic a fost promulgat luni de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Acesta prevede mai multe modificari, prin care ar trebui sanctionate taierile ilegale de padure si violentele impotriva padurarilor. Ce decizie radicala a luat Klaus Iohannis in privinta taierilor ilegale de padure Potrivit noului cod adoptat de Parlament si promulgat de presedinte, furtul .

Klaus Iohannis, despre cererea PSD de majorare a pensiilor cu 40%: Aceasta lege nu poate fi aplicata pentru ca banii nu exista. Majorarile vor fi facute atat cat permite bugetul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre planul PSD de a rescrie bugetul facut de Guvernul liberal ca nu sunt bani. Amintim ca PSD forteaza in Parlament, in cadrul discutiilor despre rectificarea.

Klaus Iohannis: Nici din aceasta campanie electorala nu lipsesc initiativele complet demagogice, cu mariri de venituri inaplicabile. Campionul populismului fara acoperire este, ca de obicei, PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, ca este important ca alegerile locale sa aiba loc pentru ca provizoratul si lipsa de legitimitate.

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL: Ma astept la un rezultat record la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a facut si in conferinta de miercuri de la Palatul Cotroceni campanie pentru Partidul National Liberal. intrebat fiind ce asteapta de la PNL la aceste alegeri, seful statului a spus ca asteapta un rezultat record si ca PSD sa nu mai ocupe jumatate de tara in ceea ce priveste pozitiile din administratia locala.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Asteptarea mea este ca PNL sa obtina cele mai multe mandate pe care le-a obtinut vreodata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se asteapta ca, la alegerile locale din 27 septembrie, PNL sa onbtina un rezultat record, iar PSD sa nu mai detina jumatate dintre pozitiile din administratia locala.

Pensii 2020. Se majoreaza cu 40%?! Klaus Iohannis a dat raspunsul asteptat de toate lumea

Miercuri, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a vorbit intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, despre legea care majoreaza pensiile cu 40 la suta. Ce a spus Klaus Iohannis despre majorarea pensiilor La conferinta de presa, presedintele Romaniei a vorbit despre posibilitatea ca Parlamentul sa modifice legea prin care pensiile au fost majorate doar cu 14% .

Klaus Iohannis a facut marele anunt despre vaccin. Cand va fi disponibil in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a explicat ca exista o cursa in toata lumea pentru a se gasi un vaccin impotriva noului coronavirus, insa cel mai probabil pe la jumatatea anului 2021 am putea avea un vaccin bun. Klaus Iohannis a facut marele anunt despre vaccin Trebuie sa ne uitam si la ceea ce au spus .

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru toti parintii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza parintii sa-si trimita copiii la scoala. Va incurajez sa ii trimiteti pe copii la scoala si sa le explicati ca pentru un timp scoala va fi diferita, a spus Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )