Libnet.ro
UNICEF

10:15

PSD l-a invins pe Iohannis: presedintele a numit noii ministri la Transporturi si Dezvoltare

Playtech Playtech,
PSD l-a invins pe Iohannis: presedintele a numit noii ministri la Transporturi si Dezvoltare

Klaus Iohannis a refuzat de mai multe ori propunerile PSD de ministri pentru Transport si Dezvoltare. intre timp, a cedat presiunii lui Dragnea. La mai putin de o zi din momentul in care Viorica Dancila i-a trimis propunerile de ministri stabiliti in consiliul extraordinar al PSD, Iohannis a decis numirea lor in functie. Este vorba [] . continuă pe Playtech

Iohannis a numit noii ministri propusi de PSD la Transporturi si Dezvoltare

La o zi dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis propunerile, presedintele Klaus Iohannis i-a numit in functie pe noii ministri ai Transporturilor si Dezvoltarii, Razvan Cuc si Daniel Suciu.

Dancila a prezentat noii ministri la Transporturi si Dezvoltare: O sa il sun pe Iohannis

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat marti seara, la finalul sedintei CEx a PSD, ca miercuri va trimite propunerile de ministri la Dezvoltare si Transporturi, Daniel Suciu, respectiv Razvan Cuc.

Danicla nu participa la ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila nu va participa vineri, la Palatul Cotroceni, la ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, Daniel Suciu si Razvan.

Klaus Iohannis accepta noii ministri PSD

Presedintele Klaus Iohannis i-a numit pe Daniel Suciu si Razvan Cuc in functiile de ministri.

Zi de foc pentru PSD. Conducerea partidului va stabili noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor. Ce nume sunt vehiculate

Conducerea PSD se reuneste de la ora 17. 00 intr-o sedinta de Comitet Executiv pentru a stabili cine vor fi propunerile pentru functiile de ministru al Dezvoltarii si ministru al Transporturilor, dupa ce Klaus Iohannis i-a respins de mai multe ori pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Viorica Dancila, un nou atac la Iohannis: Presedintele sa promulge ct mai rapid bugetul / Premierul se lauda din nou cu marirea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la retorica de campanie electorala si sa promulge cat mai repede legea bugetului, astfel incat copiii sa poata beneficia de la 1 martie de cresterea alocatiilor. Dancila a spus ca Guvernul va adopta in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta care reglementeaza cresterea alocatiilor - initiativa a opozitiei - si s-a laudat din nou ca masura este meritul PSD-ALDE, care au identificat corect sursa de finantare.

PSD: Campania lui Iohannis costa 6,9 milioane euro / zi

Partidul Social Democrat a scris pe Facebook ca Romania va trebui sa plateasca cate 6,9 milioane de euro pe zi pentru campania electorala a presedintelui Iohannis. incepand de azi, campania electorala a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )