Libnet.ro
UNICEF

16:45

PSD, mesaj belicos la adresa lui Iohannis. De ce a facut partidul asta

Playtech Playtech,
PSD, mesaj belicos la adresa lui Iohannis. De ce a facut partidul asta

Partidul Social Democrat a postat, pe data de 1 februarue, un mesaj pe pagina oficiala de Facebook catre presedintele Klaus Iohannis, dupa publicarea in dezbatere publica a bugetului pe 2019. Ce i-a transmis. Social-democratii i-au transmit un mesaj presedintelui Klaus Iohannis printr-o postare pe Facebook, prin care ii transmite sa nu se bage unde nu [] . continuă pe Playtech

PSD, mesaj penru Klaus Iohannis: Nu va mai amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti!

PSD a transmis vineri, un mesaj special pentru presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a criticat Guvernul pentru proiectul de buget. Cresterea investitiilor reprezinta principala tinta a.

PSD, MESAJ CATRE IOHANNIS: Nu va amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti

Cifrele bugetului pe 2019 arata bine, iar cresterea investitiilor reprezinta principala tinta in acest an, precizeaza reprezentantii PSD, care ii transmit presedintelui Klaus Iohannis sa ''nu se mai amestece in lucrurile pe care nu le intelege ''.

PSD, mesaj pentru primarii nemultumiti: Unii confunda bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat

PSD le trasminte un mesaj primarilor nemultumiti de modul in care s-a realizat proiectul de buget pentru acest an. Asa cum a spus presedintele PSD, bugetul comunitatilor locale va fi in 2019 cel mai mare din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )