Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rares Bogdan, atac la Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara!

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, atac la Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara!

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, lanseaza un atac dur la adresa lui Adrian Nastase, dupa ce acesta din urma l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca a sput de la PSD. in acest context, Rares Bogdan il numeste pe fostul premier lup moralist. Rares Bogdan, replici dure catre Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara! . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, replici acide catre Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru Matusa Tamara!

Dl. Tov. Prof A Nastase care a facut si un curs post-doctoral la universitatea Rahova revine cu tupeu si se transforma in lup moralist.

Rares Bogdan, atac furibund la Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru Matusa Tamara!

Rares Bogdan vine cu critici dure la adresa lui Adrian Nastase, dupa ce acesta l-a acuzat de ipocrizie pe Klaus Iohannis, atunci cand seful statului spune ca PSD a fost o catastrofa timp de 30 de ani,.

Rares Bogdan, reactie dura la declaratiile lui Nastase: E lup moralist

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al PNL, reactioneaza dur la acuzatiile lansate d.

Rares Bogdan anunta ca depune plangere penala impotriva Liei Olguta Vasilescu: Atacul xenofob la adresa presedintelui Klaus Iohannis depaseste orice limita. Trebuie sa fii nebun sa faci asemenea asocieri

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, anunta ca va depune o plangere penala pe numele Liei Olguta Vasilescu dupa derapajul grav al sefei de campanie a Vioricai Dancila la adresa.

Adrian Nastase, dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: O parte din istoria stangii romanesti. Ura lui Iohannis nu o va distruge

Adrian Nastase a comentat vestea tragica a serii de sambata, aceea ca Bogdan Niculescu Duvaz a murit. Fostul premier sustine ca oparte din istoria stangii romanesti, iar ura lui Iohannis nu.

Olguta Vasilescu, contre cu Rares Bogdan pe tema bugetului: Ne ameninta cu puscaria! Alo, DNA?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan spune ca guvernele PSD au pus pistolul la tampla Romaniei si au tras cu sete, iar asta este, pe scurt, ce a gasit ministrul Finantelor in visterie. DNA sa vina sa ia pe sus dubleta Dancila-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibila, a scris Rares Bogdan pe Facebook. Fostul ministru Olguta Vasilescu ii da replica si afirma ca ea a mai facut o zi de inchisoare pentru ca a varuit blocuri in Craiova.

Rares Bogdan a rabufnit: Dancila sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii!

Europarlamentarul PNL Rares Bodgan a rabufnit. Acuzatiile vin in contextul noilor informatii privind protestul din 10 august. Fostul prezentator TV le-a adus acuzatii Vioricai Dancila si fostului ministru de Finante, Eugen Teodorovici. Rares Bogdan a rabufnit Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, s-a dezlantuit intr-o furtuna de apelative jignitoare la adresa candidatului la prezidentiale din partea PSD, .

Olguta Vasilescu, dupa iesirea lui Rares Bogdan: Am mai facut o zi de inchisoare pentru ca am varuit blocuri

Olguta Vasilescu a avut o prima reactiela mesajul lui Rares Bogdan cu privire la dezbaterea de la DNA. Fostul ministrul al Muncii vine cu acuzatii grave la adresa oamenilor lui Iohannis. Citeste.

Rares Bogdan, despre Klaus Iohannis: E un om cat se poate de uman, de echilibrat si normal

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri seara, la Exces de Putere ca nimeni nu se indoieste ca Klaus Iohannis nu va castiga alegerile prezidentiale, precizand ca cu cat mobilizarea e mai.

Viorica Dancila: Rares Bogdan m-a amenintat cu procurorii. ii cer lui Iohannis sa iasa public si sa dea explicatii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a reactionat dupa ce prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a continuatseria de acuzatii la adresa Guvernului Dancila. L-am vazut cu totii pe Rares Bogdan,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )