Libnet.ro
UNICEF

17:15

Reactia lui Iohannis la raportul MCV: Acest accident al democratiei trage tara inapoi

Playtech Playtech,
Reactia lui Iohannis la raportul MCV: Acest accident al democratiei trage tara inapoi

Comisia Europeana a facut public raportul MCV cu referire la situatia din Romania. La scurt timp dupa, Iohannis a adus numeroase critici la adresa guvernului Dragnea-Dancila pe un ton cat se poate de agresiv. Pe parcursul zilei de marti, 13 noiembrie, Comisia Europeana a facut public un raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare. Documentul [] . continuă pe Playtech

Reactia DNA la raportul MCV:Vom ramane angajati in activitatea de combatere a coruptiei la nivel inalt

Directia Nationala Anticoruptie a transmis miercuri, ca reactie la raportul MCV publicat de Comisia Europeana, ca institutia va ramane angajata in combaterea coruptiei si a transmis un mesaj institutiilor cheie din Romania.

Barna: PSD vrea sa atace raportul MCV la Curtea Europeana

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca PSD vrea sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie. Aflam azi ca PSD vrea sa dea in judecata Comisia Europeana pentru Raportul MCV. Acest guvern trebuie sa plece. Acest guvern face Romania de rusine, ne scoate din Europa si alunga tinerii din tara, a scris Barna pe Facebook.

Klaus Iohannis, mesaj pe pagina de Facebook, dupa Raportul MCV

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii, marti, dupa rezolutia adoptatade Parlamentul European si Raportul MCV. Iohannis a criticat in termeni duri guvernarea din.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Raportul MCV: Libertatea presei trebuie asigurata n contextul noului regulament privind protectia datelor

Statele membre au obligatia sa asigure libertatea presei, in contextul noului regulament european privind protectia datelor, arata raportul MCV privind Romania, publicat marti. Mentiunea apare dupa cateva consideratii generale privind presa, la capitolul Situatia generala. Amintim ca saptamana trecuta autoritatea pentru protectia datelor a invocat acest nou regulament pentru a cere RISE Project, sub amenintarea unei amenzi de 20 de milioane de euro, sa-si dezvaluie sursele in investigatia Valiza TelDrum.

CSM semnaleaza erori factuale si de apreciere in raportul MCV

Consiliul Superior al Magistraturii si-a prezentat, miercuri, pozitia publica fata de raportul MCV al Comisiei Europene ce critica dur modificarile din justitie aduse de guvernarea PSD ALDE. CSM semnaleaza erori factuale si de apreciere in raportul MCV si califica drept inacceptabile unele aprecieri referitoare la Consiliul Superior al Magistraturii.

UPDATE Raportul MCV 2018: Comisia Europeana critica n mai multe rnduri concentrarea puterii n minile ministrului Justitiei: Noua legislatie ofera posibilitatea ca ntreaga ierarhie DNA sa fie nlocuita cu procurori selectati de ministru

Raportul MCV 2018 critica in mai multe randuri consolidarea autoritatii ministrului Justitiei, vorbind inclusiv despre concentrarea puterii in mainile acestuia. in raportul tehnic MCV se noteaza explicit ca noua legislatie si modul in care au fost aplicate recent normele ofera posibilitatea ca intreaga ierarhie a DNA sa fie inlaturata si inlocuita cu procurori selectati de catre ministrul Justitiei.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )