Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Playtech Playtech,
Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind referendumul: Nu schimba cu nimic realitatea. Parlamentul nu va mai putea niciodata sa legifereze amnistia si gratierea coruptilor

Decizia Curtii Constitutionale nu schimba cu nimic realitatea: Parlamentul nu va mai putea niciodata sa legifereze amnistia si gratierea coruptilor deoarece ar incalca vointa cetatenilor exprimata la referendumul din 26 mai, un principiu stabilit tot de CCR, a afirmat marti presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis, revoltat dupa tragedia din Caracal. Presedintele cere ancheta in CSAT. Vinovatii trebuie aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat si revoltat de tragedia petrecuta la Caracal. Seful statului va cere o ancheta in sedinta de marti a CSAT, anunta Administratia Prezidentiala.

Critici DURE pentru Klaus Iohannis din interiorul USR, dupa numirile noilor ministri: Asta merita Romania, domnule presedinte?

Deputatul USR Stelian Ion il critica dur pe Klaus Iohannis pentru semnarea decretelor de numire in functii a noilor ministri propusi de PSD. Este vorba despre Nicolae Moga la Interne, Ramona Manescu la.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind revizuirea Constitutiei: Partidele sa gaseasca forma cea mai potrivita prin care sa transpuna in legislatie optiunea cetatenilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la ceremonia de semnare de catre UDMR a Acordului politic national, ca vointa cetatenilor exprimata la referendumului pe justitie din 26 mai, trebuie respectata i.

Anuntul facut de Klaus Iohannis aproape de miezul noptii

Presedintele Klaus Iohannis a postat o noua reactie dupa tragedia de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita, in timp ce politistii au ezitat sa intre in locuinta principalului.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Klaus Iohannis se declara revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit sa salveze o adolescenta care si a pierdut viata in conditii dramatice. Cazul, discutat in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in cazul crimelor in serie din Caracal. Printr-un comunicat de presa transmis vineri de Administratia Prezidentiala, seful statului se declara profund indurerat.

Klaus Iohannis va cere in CSAT o ancheta completa in cazul tragediei de la Caracal: Vinovatii vor trebui aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis va solicita in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti o ancheta completa privind modul in care a actionat . ) fiecare institutie responsabila in cazul tragediei de la Caracal si, in situatia in care se va dovedi ca s-au luat masuri gresite sau cu intarziere, vinovatii vor trebui aspru sanctionati.

Klaus Iohannis a semnat legea. Ce se intampla cu liberele de la stat, din 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat recent legea care prevede ca Guvernul Romaniei trebuie sa stabileasca in primele 15 zile ale fiecarui an ce zile libere suplimentare vor primii angajatii de la stat pe parcursul unui an calendaristic. Modificarea Codului muncii face referire la minivacantele bugetarilor, adica la legatura dintre zilele libere legale si week-end-uri. Ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )