Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia neasteptata a lui Iohannis, cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins in timpul conferintei de presa

Playtech Playtech,
Reactia neasteptata a lui Iohannis, cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins in timpul conferintei de presa

Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la sediul central al PNL. Seful statului a avut o reactie neasteptata cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins de ziaristi? Reactia neasteptata a lui Klaus Iohannis cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casa Presedintele Klaus Iohannis sustine . continuă pe Playtech

Reactia neasteptata a lui Iohannis, cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins in timpul conferintei de presa de ziaristi

Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la sediul central al PNL. Seful statului a avut o reactie neasteptata cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins de ziaristi? Reactia neasteptata a lui Klaus Iohannis cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casa Presedintele Klaus Iohannis sustine .

Iohannis, reactie-surpriza cand a fost intrebat daca are casca pentru a i se sufla raspunsurile la intrebari

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri seara, in timpul conferintei de la sediul PNL, de unul dintre jurnalisti, daca are casca in ureche pentru a-i fi suflate raspunsurile la intrebari de catre staff-ul de.

Ce a raspuns Dan Barna, cand a fost intrebat daca isi da demisia. Ce vrea el sa faca dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a oferit mai multe declaratii, legate de planurile sale pentru viitorul apropiat, in contextul alegerilor prezidentiale. Primul tur, din 10 noiembrie 2019, le-a oferit alegatorilor romani numeroase surprize, mai ales dupa publicarea rezultatelor finale, din partea AEP si BEC. Candidatul USR-PLUS s-a situat abia pe a treia pozitie, in cursa electorala si a .

Reactia lui Iohannis dupa ce a fost intrebat daca are casca in ureche. Ma banuiti ca am copiuta?

Dupa ce a fost criticat ca refuza o dezbatere cu Dancila, presedintele Klaus Iohannis a tinut miercuri o conferinta de presa in care a raspuns la intrebarile jurnalistilor. Prezenti la eveniment, reporterii Adevarul l-au intrebat pe seful Statului despre absenta sa de la sedintele CSM, despre lipsa sesizarilor SRI catre DNA, dar si daca are o casca in urechi. Amuzat, presedintele s-a verificat in urechi, si a amintit de copiutele lui Dancila.

Iohannis a starnit hohote de ras la conferinta. Reactia candidatului PNL, intrebat daca i se soptesc raspunsurile in casca (VIDEO)

Klaus Iohannis a starnit hohote de ras in timpul conferintei de miercuri, dupa ce unul dintre jurnalisti l-a intrebat daca poarta o casca in ureche din care i se soptesc raspunsurile, dupa cum scrie pe.

Rafael Nadal, reactie ciudata cand a fost intrebat despre nunta lui: Chiar nu conteaza

De parca nu ar fi fost de ajuns infrangerea suferita in fata lui Alexander Zverev in primul meci de la Turneul Campionilor, Rafael Nadal a avut parte de un nou moment delicat la conferinta de presa.

Seful de campanie al lui Iohannis, despre refuzul presedintelui de a participa la dezbateri: Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD

Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD, a declarat seful de campanie al lui Klaus Iohannis, liberalul Dan Motreanu, despre faptul ca seful statului nu va merge la dezbateri cu Viorica Dancila.

Presedintele Iohannis intrebat daca Raed Arafat va fi mentinut in functie: Premierul si echipa vor face o analiza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, ca premierul Ludovic Orban si echipa sa vor face o analiza a activitatii lui Raed Arafat la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) si vor decide daca trebuie sau nu mentinut in aparatul guvernamental, informeaza Mediafax.

Iohannis fuge de dezbateri: PSD incearca tot felul de manevre. Ma concentrez pe intalnirile cu alegatorii

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni seara ca el prefera sa se concentreze pe intalnirile cu alegatorii in momentul in care a fost intrebat daca va merge la o dezbatere cu Viorica Dancila. Apelurile candidatului PSD privind organizarea dezbaterilor au fost considerate manevre.

Catalin Tolontan: Ce face presedintele Klaus Iohannis cand refuza dialogul e toxic pentru democratie

Coordonatorul editorial al publicatiei Libertatea, Catalin Tolontan, critica refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Ce face presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2487 seconds )