Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce risca Gigi Becali, dupa comentariile facute la adresa Vioricai Dancila. Ar putea avea probleme legale

Playtech Playtech,
Ce risca Gigi Becali, dupa comentariile facute la adresa Vioricai Dancila. Ar putea avea probleme legale

Gigi Becali a facut cateva declaratii care l-ar putea costa scump, pentru ca ii pot aduce probleme cu legea. Latifundiarul din Pipera a facut cateva comentarii sexiste la adresa Vioricai Dancila, starnind un val de reactii. Dupa primul tur al alegerilor din urma cu aproape o saptamana, Klaus Iohannis a intrat in cursa pentru Cotroceni . continuă pe Playtech

Ce probleme are Gigi Becali dupa ce a JIGNIT-O pe Viorica Dancila: Nu este la prima abatere! Oamenii confunda religia cu prostia

Gigi Becali are din nou probleme. De aceasta data, dupa ce a jignit-o pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD. Patronul FCSB ar puta fi convocat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa.

Digisport: Reactia CNCD dupa declaratiile incredibile ale lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a reactionat dupa derapajul sexist al lui Gigi Becali, legat de prezenta Vioricai Dancila, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019.

Gigi Becali nu se invata minte si risca o noua amenda

Chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti pentru a ridica o ordonanta de clasare in urma unui denunt din perioada 2014-2015, Gigi Becali a tinut sa se dea din nou in spectacol.

Rares Bogdan, atac violent la adresa Vioricai Dancila: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi sa ajunga Simona Sensual si Bianca Dragusanu ministri la Justitie si la Interne?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur la adresa Vioricai Dancila, in conditiile in care candidatul PSD cere o infruntare directa cu Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor.

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu .

Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebanuit pentru care trebuie sa dea explicatii patronul FCSB

Gigi Becalii a fost chemat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse, patronul FCSB s-a prezentat in fata procurorilor pentru a da declaratii in dosarul lui Puiu Popoviciu, in care latifundiarul a fost acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Gigi Becali a ajuns la DNA: Am fost chemat pentru a ridica o .

Gigi BECALI, la DNA. in ce dosar a fost chemat patronul FCSB la sediul Directiei Anticoruptie

UPDATE:La iesirea de la DNA, Gigi Becali a aratat ca el a vrut sa vina la DNA pentru a ridica o solutie de clasare primita intr-un dosar din 2017. Am facut cererea si am dat un mail pe care au zis ca.

Reactia CNCD la atacul misogin al lui Gigi Becali la Viorica Dancila

Csaba Asztalos, presedinteleConsiliului National pentru Combaterea DiscriminariiCNCD), a reactionat referitor la atacul sexist al patronului FCSB, Gigi Becali, laViorica Dancila.

Gigi Becali, afirmatie socanta despre Viorica Dancila: Cum sa votezi femeie PSD? Am luat-o razna cu totii?

Gigi Becali socheaza din nou. Finantatorul FCSB a afirmat, in urma cu putin timp, ca Klaus Iohannis nu trebuie sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca aceasta este. femeie. Eu.

Gigi Becali, in fata procurorilor DNA

Gigi Becali a ajuns miercuri dimineata la DNA. Finantatorul FCSB a declarat inainte de intalnirea cu procurorii ca a fost chemat in legatura cu clasarea unui dosar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )