Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii din Anglia, dupa Brexit: Cum a incercat Iohannis sa-i linisteasca

Playtech Playtech,
Romanii din Anglia, dupa Brexit: Cum a incercat Iohannis sa-i linisteasca

In prima parte a zilei de ieri, liderii Uniunii Europene au aprobat acordul privind despartirea Marii Britanii de UE. Pentru a linistii sufletele romanilor plecati la munca, Iohannis a facut cateva declaratii depre Brexit. Presedintele consiliului european a confirmat ieri, la Bruxelles ca s-a aprobat acordul referitor la iesire Regatului Unit din Uniunea Europeana. Din [] . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie. Anuntul facut de Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa semnarea acordului privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Am finalizat discutiile intr-un timp record. Consiliul in.

Peste 15.000 de MIGRANTI au fost repatriati din Libia, dupa ce au ESUAT in incercarea de a patrunde in Europa

Peste 15. 000 de migranti, care si-au riscat viata in incercarea nereusita de a trece Mediterana spre Europa, au fost repartriati din Libia spre tara lor de la inceputul anului. Anuntul a fost facut, vineri,.

Cum arata blocurile din Chiajna dupa stingerea incendiului - VIDEO

Imagini tulburatoare au fost surprinse cu drona ISU Bucuresti-Ilfov, la Chiajna, dupa ce incendiul care a cuprins trei blocuri a fost localizat si lichidat. Imaginile filmate de sus arata ca cele mai multe.

Revolta directoarei unui liceu de elita din Bucuresti, dupa ntlnirea cu micii Dumnezei din primarii: Acesti oameni care cred ca functiile i fac mai destepti dect au fost vreodata decid pentru noi toti

Directoarea Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, unul dintre cele mai mari licee din Capitala, arata intr-o postare pe Facebook ca scoala pe care o conduce sta la mila primariei pentru reparatiile cladirii in care invata sute de elevi. Ea ii critica pe micii Dumnezei care cred ca functiile ii fac mai destepti decat au fost vreodata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )