Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei . continuă pe Playtech

Cum a fost primit Klaus Iohannis in Republica Moldova. Romania nu are granita la Prut, au scandat romanii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre omologul sau moldovean, Maia Sandu.

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

Dan Dungaciu: Romania trebuie sa foloseasca vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau ca pe un punct de plecare pentru o alta proiectie strategica in Republica Moldova (VIDEO)

Sustinerea pe care Bucurestiul a acordat-o unor personaje politice de nesustinut in Republica Moldova a fost o greseala strategica care, in 2019, a aruncat Romania pe centura geopoliticii, a declarat Dan.

Declaratia comuna adoptata de Klaus Iohannis si Maia Sandu: Republica Moldova subliniaza angajamentul pentru continuarea implementarii proiectelor de cooperare derulate cu Romania

Romania si Republica Moldova reafirma caracterul special al relatiei bilaterale bazate pe comunitatea de limba, cultura si istorie si fundamentate pe Parteneriatul Strategic pentru Integrarea Europeana a.

Presedintele Iohannis, un nou sprijin pentru Republica Moldova: Romania va furniza 200.000 de doze de vaccin COVID

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, la Chisinau, ca Romania va sprijini vaccinarea anti-COVID a cetatenilor din Republica Moldova, prin furnizarea a pana la 200. 000 de doze de vaccin.

Klaus Iohannis: Romania va trimite pana la 200.000 doze de vaccin in Republica Moldova

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca din cota de vaccinuri.

Presedintele Iohannis anunta un nou sprijin pentru Republica Moldova: 200.000 de doze de vaccin anti-Covid, echipamente, medicamente si motorina pentru agricultori (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, 29 decembrie, un nou sprijin masiv pentru Republica Moldova. Mai precis, este vorba despre 200. 000 de doze de vaccin anti-Covid, ajutoare financiare nerabursabile,.

Klaus Iohannis: Romania este si va ramane prietenul sincer si principalul partener al cetatenilor Republicii Moldova Am adresat Maiei Sandu invitatia de a efectua o vizita oficiala la Bucuresti (VIDEO)

Presedintele Romanieia efectuat marti o vizita oficiala la Chisinau, iar faptul ca el a fost primul oaspete al Maiei Sandu dupa preluarea mandatului de presedinta, spune Klaus Iohannis, este fara i.

Klaus Iohannis face marti o vizita oficiala la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita la nivel inalt la Chisinau dupa alegerea Maiei Sandu

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, marti, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia omologului moldovean, Maia Sandu, informeaza Agerpres. Este prima vizita la nivel inalt primita, la Chisinau, de Maia Sandu dupa preluarea mandatului de presedinte, in urma alegerilor din 15 noiembrie din Republica Moldova.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )