Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Oana Lovin, scandare vulgara la adresa lui Iohannis

Playtech Playtech,
Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Oana Lovin, scandare vulgara la adresa lui Iohannis

Inaugurarea magistralei de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei de astazi, 15 septembrie, petrecuta in prezenta lui Klaus Iohannis, nu a fost lipsita de evenimente. Ziua festiva, inceputa la 12:00, a fost perturbata la zece minute distanta de activista PSD Oana Lovin, care l-a intampinat pe seful statului cu o scandare vulgara. Aceasta a fost . continuă pe Playtech

Iohannis si Orban, prezenti la inaugurarea metroului din Drumul Taberei

Presedintele Klaus Iohannis merge astazi, de la ora 12. 00, la ceremonia de inaugurare a noii magistrale de metrou din Drumul Taberei, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Alaturi de el vor merge si premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, conform g4media.

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Iohannis, Orban si sute de oameni au fost prezenti. FOTO

Metroul Drumul Taberei a fost inaugurat. Atentie, urmeaza statia Drumul Taberei! Acesta este mesajul, care va rasuna astazi, dupa 9 ani de asteptare. Probabil cand nimeni nu mai credea asta, iata ca magistrala M5 de metrou este gata sa transporte calatorii. Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei Klaus Iohannis, Ludovic .

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

PSD, despre deschiderea metroului din Drumul Taberei in prezenta lui Orban si Iohannis: Stapanii se dau primii

Metroul din Drumul Taberei a ajuns subiect de dezbatere politica, dupa deschiderea sa, marti, in campanie electorala.

Epopeea metroului din Drumul Taberei ia sfarsit. Cand va fi pus in functiune

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi deschis peste 3 zile. Aseara, au fost semnate ultimele procese verbale, in ciuda problemelor descoperite chiar saptamina aceasta.

Oana Lovin Sparanghel a fost saltata de jandarmi dupa ce i-a strigat cuvinte obscene lui Iohannis: E o opinie politica

Oana Lovin, cunoscuta drept protestatara cu sparanghel, a fost saltata marti, de catre jandarmi, dupa ce i-a strigat cuvinte obscene la portavoce presedintelui Klaus Iohannis, la inaugurarea metroului din Drumul Taberei.

Metroul din Drumul Taberei a fost deschis azi. Cati kilometri are Magistrala 5

Metroul din Drumul Taberei care va fi inaugurat marti, 15 septembrie, are o lungime totala de 7 kilometri. De asemenea, nu mai putin de 10 statii au fost construite pe aceasta magistrala. Prin inaugurarea.

in cati ani a fost construit metroul din Drumul Taberei? Care au fost piedicile care au intarziat finalizarea Magistralei 5

Metroul din Drumul Taberei este dat in folosinta marti, 15 septembrie, dupa aproape 12 ani de la inceperea proiectului. Prin inaugurarea acestei magistrale, Capitala va ajunge la 78 de kilometri de retea si la 63.

Metroul din Drumul Taberei se deschide maine, 15 septembrie. Anuntul momentului pentru bucuresteni

Metroul bucurestean se va imbogati cu un nou tronson, incepand de maine, 15 septembrie. Dupa mai bine de 9 ani de tergiversari, promisiuni electorale si nereguli, M5 va fi dat in folosinta. Metroul din Drumul-Taberei, o poveste fara sfarsit in urma cu 9 ani se anunta inceperea constructiei noii linii de metrou din cartierul Drumul-Taberei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )