Libnet.ro
UNICEF

22:30

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

Playtech Playtech,
Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis . continuă pe Playtech

Se redeschid scolile din al doilea semestru? Presedintele Klaus Iohannis a convocat o intalnire pentru a lua o decizie

O decizie privind situatia unitatilor de invatamant din Romania, dar si modul in care vor fi desfasurate cursurile scolare dupa 8 ianuarie, data cand incepe al doilea semestru din anul scolar 2020 2021, ar putea fi comunicata joi. Presedintele Klaus Iohannis Iohannis a convocat premierul si o parte din ministri la Cotroceni, pentru a lua o decizie.

Darren Cahill a divulgat secretul succesului Simonei Halep. Ce face, de fapt, sportiva pentru a castiga

In 2015 Darren Cahill a fost anuntat oficial ca antrenor al Simone Halep. Importanta acestei miscari parea imensa pentru Halep. De atunci cei doi fac o echipa imbatabila, iar asta s-a vazut in rezultate. Multa lume s-a intrebat si l-a intrebat pe Darren Cahil care este arma secreta a acestor rezultate. Australianul a decis, recent, .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o .

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Digi24: Muschii lui Klaus Iohannis, viral in social media. Fizicul presedintelui, reclama pentru vaccinul anti-Covid, dar si pentru fitness

Forma fizica a presedintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineata, un val de reactii pe retelele sociale, dupa ce seful statului si-a aratat muschii bratelor in momentul vaccinarii impotriva Covid.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, dupa ce a primit prima doza de vaccin anti-Covid: Vaccinarea impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public vineri, 15 ianuarie. Seful statului a primit prima doza din serul anti-COVID la Spitalul Militar din Capitala, iar in 21 de zile urmeaza sa fie inoculat rapelul. La.

10 oameni de cultura decorati de Klaus Iohannis pentru contributiile deosebite avute in activitate

Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat o serie d.

Klaus Iohannis, la decorarea unor personalitati din cultura: in razboiul impotriva virusului, prin eforturile si daruirea dumneavoastra, muzele nu au tacut Reafirm preocuparea mea pentru sprijinirea sectorului (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decorat mai multe personalitati din domeniul culturii, vineri,de Ziua Culturii Nationale, in Sala Unirii din Palatul Cotroceni, context in care si-a reafirmat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )