Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei. Cand va avea loc ceremonia

Playtech Playtech,
Simona Halep va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei. Cand va avea loc ceremonia

Simona Halep va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Decretul a fost semnat, astazi 26 iulie, de presedintele Klaus Iohannis, iar ceremonia se va desfasura saptamana viitoare la Palatul Cotroceni. Simona Halep va primi Steaua Romaniei Simona Halep urmeaza sa fie decorata cu Steaua Romaniei, marti, la Palatul Cotroceni. Astfel, . continuă pe Playtech

Simona Halep, decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei de Iohannis. Cand va avea loc ceremonia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a jucatoarei de tenis Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de cavaler, urmand ca ceremonia de decorare sa aiba loc marti.

Simona Halep, decorata marti de Iohannis la Cotroceni. E un simbol al tinerei generatii de sportivi

Presedintele Klaus Iohannis ii va acorda Simonei Halep distinctia Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, cea mai inalta distinctie a statului roman. Ceremonia va avea loc marti, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Iohannis o va decora pe Simona Halep intr-o ceremonie care va avea loc marti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul de decorare a Simonei Halep, primul roman care castiga turneul de tenis de la Wimbledon, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ceremonia de decorare va avea loc marti, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni.

IN CADRUL UNEI CEREMONII ORGANIZATE MARTI: Iohannis o va decora pe Simona Halep

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, astazi, decretul de decorare a Simonei Halep, primul roman care castiga turneul de tenis de la Wimbledon, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Castigatoarea de la Wimbledon merge marti la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul de decorare a Simonei Halep. VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Astfel,.

Cine este Patricia Tig, noua Simona Halep a Romaniei. Salt impresionant in clasamentul WTA

Patricia Tig 24 de ani, locul 220 WTA) traverseaza o perioada foarte buna a carierei. Dupa ce la turneul BRD Bucharest Open a ajuns pana in finala, unde a fost invinsa de Elena Rybakina cu 6-2, 6-0, romanca s-a calificat in sferturile de finala la Jurmala si promite sa continue ascensiunea in tenisul feminin. Patricia .

Adevarul Live, ora 13.00: Simona Halep, despre tenis si nunta de vis, intr-un interviu cu instagramerii romani

Simona Halep a acceptat sa raspunda la cateva intrebari puse de instgrammeriintr-o conferinta inedita, realizata in miscare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea in Piata Ovidiu. Jucatoarea de tenis a vorbit despre ce va face cand se va retrage din sport, cum isi imagineaza nunta de vis sau cum arata vacanta ideala pentru ea.

Unde isi doreste Simona Halep sa faca nunta si ce spune despre copiii ei. N-as vrea sa nu-mi iasa!

Simona Halep nu a vorbit prea des despre viata ei personala sau despre planurile de viitor. Sportiva a captat atentia mai mult prin performantele reusite pe tereneul de tenis. Dupa succesul de la Wimbledon, Simona a acceptat sa vorbeasca despre nunta, familie si copii. Simona Halep vrea sa faca nunta in Romania Dupa ce in .

Se marita Simona Halep?

Relatia dintre Simona Halep si afaceristul de origine aromana Toni Iuruc este pe buzele tuturor in ultimele zile. Dar se marita sau nu celebra tenismena? .

Dupa TIMBRE, Simona Halep va avea si ESPLANADA! Firea vrea sa faca uitate HUIDUIELILE de pe Arena Nationala si vrea sa schimbe numele unui important parc din centrul Capitalei (FOTO)

Dupa emisiunea de marci postale cu Simona Halep, campioana de la Wimbledon ar putea avea si o esplanada care sa ii poarte numele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )