Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tudor Chirila, reactie neasteptata despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis: Avem doi repetenti. Detaliul care a iesit la iveala

Playtech Playtech,
Tudor Chirila, reactie neasteptata despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis: Avem doi repetenti. Detaliul care a iesit la iveala

Ca Iohannis refuza vehement dezbaterea cu Dancila stiam, ca a devenit iritanta situatia si multi votanti nu-l vor mai sustine pe acesta din cauza dezbaterii lipsade asemenea. Ceea ce nu aveam la cunostinta era parerea asteptata a lui Tudor Chirila. Ce a spus cantaretul despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis? Tudor Chirila, depre confruntarea dintre . continuă pe Playtech

CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Cristian Tudor Popescu a comentat in aceasta seara, la Digi 24, prestatia presedintelui actual al Romaniei, la dezbaterea de azi cu jurnalistii. Cu toate ca gazetarul l-a tinut aproape in continuu dintr-o lauda in alta, a avut un mic lucru sa-i reprosoze. CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii Cristian Tudor Popescu a comentat .

Tudor Chirila, reactie vehementa la adresa candidatilor din turul doi la prezidentiale: Doi repetenti!

Antrenorul emisiunii de pe PRO TV a transmis un mesaj cat se poate de direct, legat de al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Scrutinul urmeaza sa aiba loc pe data de 24 noiembrie 2019, cand romanii vor fi chemati iarasi la urne pentru a putea sa isi aleaga viitorul conducator al tarii. Pe buletinele de .

Ianis Hagi, reactie neasteptata despre Romania-Suedia. Ce asteptari are de la acest meci

Ianis Hagi a fost convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciul Romania-Suedia, din runda cu numarul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gica Hagi este motivat sa castige, dar spune ca o victorie cu nordicii nu ar insemna o razbunare pentru eliminarea din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Ianis Hagi, raspuns .

CTP, reactie neasteptata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu PSD-UL. Castigul e mare

Jurnalistul a marcat cateva puncte cheie ale alegerilor prezidentiale de duminica, pe 10 noiembrie 2019, spunand si ce reprezinta scrutinul pentru partidele politice, precum PSD sau USR. CTP a avut o reactie neasteptata despre alegerile din urma cu o zi si a facut mai multe declaratii, in acest sens. CTP, reactie neasteptata dupa primul tur .

Tudor Chirila, despre situatia lui Dan Barna in USR: Sa-ti asumi cu adevarat inseamna sa demisionezi

Sa-ti asumi cu adevarat inseamna sa demisionezi, a sustinut Tudor Chirila, in contextul in care, luni, Dan Barna a declarat ca-si asuma esecul de la alegerile prezientiale, dar nu se retrage de la.

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu .

TUDOR CHIRILA, mesaj pentru romani dupa primul tur al ALEGERILOR PREZIDENTIALE: Vrem un pact pe EDUCATIE. Sper ca politicienii nu vor mai putea sa ignore solicitarea noastra

Tudor Chirila, initiatorulpetitieipentru Pactul pe Educatie, anunta ca dupa intrevederea cu noul ministru al Educatiei, Monica Anisie, au explodatsemnaturile. Petitia a fost depusa la.

Tudor Chirila, MESAJ pentru romani, in ziua alegerilor! Votul romanilor va fi anti-PSD

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a transmis un mesaj pe internet, in ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei.

Tudor Chirila, anunt inainte de vot. M-a intrebat cu cine sa votez! Ce raspuns a dat juratul Vocea Romaniei

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

Tudor Chirila: Sunt convins ca votul romanilor va fi anti-PSD

Tudor Chirila 44 de ani) a transmis un mesaj in ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei. Artistul e de parere ca votul romanilor va fi anti-PSD.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )