Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vesti bune pentru milioane de romani. Ce analize importante isi pot face gratuit in 2021

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru milioane de romani. Ce analize importante isi pot face gratuit in 2021

O sa fie infiintat un registru national pentru evidenta persoanelor cu boli si afectiuni alergice. Acestea sunt cuprinse intr-o lege noua, care este promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Vesti bune pentru milioane de romani Persoanele care suspecteaza ca au alergii, dar si cele confirmate cu acest tip de afectiuni o sa aiba o serie . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru mii de romani. Germania a facut anuntul oficial: se intampla de azi, 11 ianuarie

Germania a anuntat modificarea conditiilor de intrare in teritoriul sau pentru cetatenii romani. incepand cu 11 ianuarie 2021, toate persoanele care merg in acest teritoriu trebuie sa aiba test COVID-19 negativ si sa stea in carantina. Testele pot fi facute si la destinatie. Germania, masuri mai drastice pentru cetatenii care vin din zonele de risc.

EXCLUSIV Vesti proaste pentru Andreea Marin. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea ei de la TVR

Fosta Zana a surprizelor si-a luat La revedere de la telespectatorii ei fideli, pe data de 7 ianuarie 2020. Va continua Andreea Marin acest proiect, Nu exista nu se poate!, dedicat tatalui ei, Dan Marin, care a incetat din viata pe 3 martie 2016? Desi audientele inregistrate au fost onorabile pentru TVR 2, Andreea inca .

Ministrul Economiei, veste buna pentru milioane de angajati. Ce se va intampla cu salariile: Este cea mai buna masura pe care o putem face

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, declara ca ideea eliminarii impozitului pe salariul minim pe economie ramane valabila, asa cum a sustinut USR PLUS in campania electorala. Reprezentantul Guvrnului a transmis ca aceste schimbari benefice pentru milioane de angajati ar putea avea loc de anul viitor, incepand cu sectorul agriculturii. Este realizabila daca avem .

Cum pot scapa romanii de popririle ANAF. Veste geniala pentru milioane de oameni: ce trebuie sa faci

In data de 1 iulie, anul trecut, Guvernul Orban emitea o OUG. Prin aceasta ANAF are in acest moment acces la toate datele privind conturile bancare atat ale persoanelor fizice, cat si juridice. Conform OUG nr. 1112020 din 1 iulie 2020, ANAF are acces la Registrul central electronic pentru conturi de plati si conturi bancare.

Barna, despre schimbarea unor directori de scoli: Demers rusinos, de mimetism de tip psd-ist. Nu este o initiativa a Guvernului Primul pas anul acesta, organizarea de examene nationale, pe bune, pentru inspectori si directori

Vicepremierul Dan Barna afirma ca aproape 1. 000 de directori de scoli au fost schimbati din functii zilele acestea, din diverse motive sau pretexte, iar pentru foarte multe dintre scoli aceste inlocuiri intempestive au creat un sentiment justificat de nedreptate, abuz si politizare. El spune ca inlocuirile nu sunt initiativa Guvernului, acestea fiind atributul inspectoratelor scolare, care fac ce-au vazut si au invatat de 30 de ani: se schimba Guvernul, vine oportunitatea, reglam conturile sau respectam ordinele si schimbam buni, rai, cu de-ai nostri, oricare ar fi ei.

ANAF schimba regulile pentru toti romanii. Se intampla de luni pentru milioane de oameni

In baza unei Ordonante emise in vara, de la 11 ianuarie, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) are acces direct la toate informatiile cu privire la conturile din banci persoanelor fizice si firmelor, arata un document oficial ANAF. ANAF schimba regulile pentru toti romanii incepand de la 11 ianuarie,Registrul central electronic pentru conturi de plati .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )