Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre cazul de la Caracal: ii vom pedepsi drastic pe toti cei implicati

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, despre cazul de la Caracal: ii vom pedepsi drastic pe toti cei implicati

Viorica Dancila a anuntat ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis numirea lui Mihai Fifor ca interimar la MAI. Premierul a declarat ca romanii trebuie sa continue sa creada in MAI si a precizat ca toti cei care au dat dovada de incompetenta in cazul crimei din Caracal ar trebui pedepsiti drastic. Viorica Dancila, declaratii la . continuă pe Playtech

Raed Arafat, despre cazul de la Caracal: Vom modifica legislatia apelului la 112

Seful ISU, Raed Arafat, a dezvaluit duminica o serie de masuri pe care urmeaza sa le propuna Guvernului Dancila, dupa ce a fost numit de premier in Comitetul de lucru pentru a gasi solutii de imbunatatire a sistemului de urgenta 112 si a sistemului de localizare. Printre masuri se propune ca persoana care apeleaza la 112 sa-si dea prin legislatie consimtamantul de a oferi propria locatie.

C.T. Popescu despre Dancila si cazul Caracal: Este o combinatie de prostie cu hienism politic. Buda, un cretin

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a folosit cuvinte dure la adresa celor care ar fi trebuit sa se ocupe de cazul Caracal. Scriitorul si gazetarul a avut remarci critice la adresa premierului Viorica Dancila, a fostului sef IGPR, Ioan Buda si la adresa tuturor celor implicati. Cristian Tudor Popescu a comentat in cuvinte grele cazul de .

DANCILA, DESPRE CAZUL ADOLESCENTEI DIN CARACAL: Iohannis nu a inteles gravitatea situatiei

Premierul Viorica Dancila critica declaratia presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca s-a asteptat la o pozitie ferma in cazul STS si ca nu a auzit decat un discurs de campanie, o declaratie marcata de oportunism, plina de sincope si total lipsita de empatie.

Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, o declaratie de presa in care a vorbit despre crima oribila din Caracal. Sefa Guvernului a anuntat ca ar putea fi organizat un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. PSD, partidul care in ultimii doi ani a incercat si a si reusit sa mutileze .

Raluca Pruna, despre Cazul Caracal: Statul roman este sexist si are o atitudine medievala. Autorul moral este coalitia PSD-ALDE si, mai ales, Florin Iordache

Fostul ministru tehnocrat al Justitiei, Raluca Pruna, spune ca statul roman este incapabil sa-si apere cetatenii, este sexist si are o atitudine medievala. Pe de alta parte, ea a comentat, la RFI, ca referendumul propus de premierul Viorica Dancila dupa crimele din Caracal este o grozavie nemaiintalnita, autorul moral al tragediei fiind coalitia PSD-ALDE si, in special, deputatul Florin Iordache.

Organizatia PSD Constanta o sprijina pe Viorica Dancila in cazul Caracal

Organizatia Judeteana PSD Constanta isi exprima intregul sprijin fata de primul-ministru al Romaniei.

Girl up, o organizatie formata din 38 de adolescente, despre cazul din Caracal: Aceasta tara nu a fost niciodata dispusa sa ne asculte

Girl up, o organizatie formata din 38 de fete cu varste intre 15 si 18 ani, din aproape 10 licee diferite din Bucuresti si inca 4 din alte orase ale tarii, au postat pe Facebook pledoaria lor despre cazul din Caracal si despre modul in care politistii, dar si societatea, in ansamblul ei tratateaza violenta asupra fetelor.

Ce scrie presa internationala despre cazul de la Caracal

Agentiile internationale de stiri relateaza despre cazul de la Caracal, subliniind ca seful Politiei a fost demis, dupa ce autoritatilor le-a luat 19 ore pentru a raspunde la un apel de urgenta efectuat de o tanara rapita, care a fost ucisa intre timp de catre cel care o tinea captiva.

Sectia pentru procurori a CSM, despre cazul Caracal: Cei vinovati vor raspunde

Sectia pentru procurori a CSM isi exprima dezacordul fata de politizarea evenimentelor din Caracal s.

Basescu, despre cazul din Caracal: Iohannis si Dancila ne-au anuntat glorios ca au notat intamplarea de la Caracal si ca vor avea un CSAT marti

Traian Basescu a declarat, sambata, la Romania TV, ca Viorica Dancila profita de asa un necaz ca sa faca un joc politic minor si ca atat premierul, cat si presedintele Iohannis nu au stiut sa reactioneze in fata unei astfel de situatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )