Libnet.ro
UNICEF

09:45

Apple pregateste cea mai mare schimbare: pui pe PC aplicatii de iPhone

Playtech Playtech,
Apple pregateste cea mai mare schimbare: pui pe PC aplicatii de iPhone

Magazinul de aplicatii pe Mac este o gluma proasta incarcata de aplicatii false care vor sa-ti ia banii, dar Apple vrea sa schimbe asta printr-o actualizare iminenta. Am scris in mai multe. continuă pe Playtech

Apple pregateste cea mai mare schimbare: aplicatii de iPhone direct pe PC

Magazinul de aplicatii pe Mac este o gluma proasta incarcata de aplicatii false care vor sa-ti ia banii, dar Apple vrea sa schimbe asta printr-o actualizare iminenta. Am scris in mai multe.

O echipa de cercetatori a descoperit cea mai mare albina din lume. Ce dimensiuni are si unde traieste insecta-gigant

A fost redescoperita cea mai mare albina din lume, care face parte dintr-o specie ce nu a mai fost vazuta din anul 1981. O echipa de ecologisti si cercetatori a descoperit aceasta albina din specia Megachile.

Cea mai mare actiune de toaletare din istoria Sectorului 5: 8.500 de arbori (FOTO)

In Sectorul 5 a debutat cea mai mare actiune de toaletare a arborilor din istoria acestei zone a Capitalei. 500 de arbori de pe raza Sectorului 5 vor beneficia, in aceasta perioada, de lucrari de reducere de.

Cea mai mare gradinita din tara noastra - inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din tara noastra a fost inaugurata, astazi, in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul Metalurgiei.

Vremea se raceste puternic de vineri: Temperaturile scad si ninsorile revin n cea mai mare parte a tarii

Vremea se va raci accentuat incepand de vineri, urmand sa devina deosebit de rece pentru aceasta perioada, chiar geroasa noaptea si dimineata. De asemenea, vineri si sambata vor fi precipitatii in cea mai mare parte a tarii, mixte in Transilvania si mai ales sub forma de ninsoare in zonele montane. in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia, la inceput vor fi ploi, care se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. Vremea se va mentine rece pana luni, potrivit meteorologilor.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4 din Capitala

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul.

Cea mai mare gradinita din Romania, in Sectorul 4 din Capitala. 500 de prescolari, mutati temporar, ca urmare a inceperii lucrarilor de consolidare si modernizare a unitatilor de invatamant din zona

Cea mai mare gradinita din Romania va functiona de la data de 1 martie in centrul comercial Grand Arena din Sectorul 4 al Capitalei. Noua gradinita ofera conditii unice de studiu, si cel mai important,.

SONDAJ 63% dintre romani considera ca vor fi nevoiti sa lucreze si dupa varsta de pensionare, cea mai mare pondere din Europa

Circa 63% dintre romani anticipeaza ca vor fi nevoiti sa isi castige existenta si dupa varsta de pensionare, cea mai mare pondere din Europa, comparativ cu media de 54% la nivel european, potrivit unui sondaj efectuat de grupul financiar olandez ING.

Cea mai mare minciuna din istorie: ce cauta doi daci in gradinile faimosului Versailles

Dupa 1990, in Romania au inceput a circula doua imagini cu statui aflate in gradinile ceui mai faimos palat din lume, Versailles, precum si explicatiile ca ele reprezinta doi daci aristocrati, doi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )